WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Zestaw Szefa Kuchni Do Dekorowania 6 Elementów Satynowany Hendi 400081

Kod: 400081
Dostępność: mała ilość
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
164,83 zł netto
202,74 zł brutto
161,54 zł netto 198,69 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Zestaw szefa kuchni do dekorowania firmy HENDI jest idealny dla każdego szefa, który chce dekorować dania z maksymalną precyzją. Wszystkie narzędzia zostały dokładnie przetestowane i dostosowane tak, by zapewniać ergonomiczne i swobodne użytkowanie. Zestaw dostarczany jest w wygodnym etui.

    • Idealne do dekorowania potraw, ciast i innych deserów, a także sushi
    • Wykonane z satynowanej stali nierdzewnej
    • Pęsety umożliwiające chwytanie bardzo delikatnych produktów oraz łatwe użytkowanie.
    • Wyjątkowy kształt łyżki do dekorowania ułatwiający precyzyjne polewanie sosami.
    • Kompaktowe, zwijane etui chroniące przed uszkodzeniem.
    • Pęseta prosta: 23 cm
    • Pęseta zakrzywiona: 20 cm
    • Pęseta do sushi: 21 cm
    • Łyżka do dekorowania: 22,5 cm
    • Łyżeczka: 15 cm
    • Szpatuła: 19 cm
    • Przeznaczone do mycia w zmywarce
Parametry:
Długość (mm):
255
ProductMaterials:
Stainless steel;PP (Polypropylene);Polyester 100%
ProductSummary:
HENDI Chef plating set is designed for the Chef who requires maximum control when plating. All tools have been thoroughly tested and adjusted to ensure ergonomic and effortless use. The set is supplied in a convenient carrying case.
Szerokość (mm):
25
Wysokość (mm):
100

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×