WhatsApp
Brak w magazynie

Automatyczny Dozownik Do Mydła 1l Bartscher

Kod: 850009
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
344.14
344.14
326.93 326.93 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7-14 dni
Dostawa:
14.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 14.99
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30

Higiena, wygoda i ekonomia w jednym: zintegrowany czujnik podczerwieni umożliwia bezdotykowe i optymalne dozowanie mydła w płynie.

- Wersja: Montaż ścienny
- Możliwość zamknięcia: Nie
- Możliwość uzupełnienia: Tak
- Pojemność: 1 l
- Obsługa: Bezdotykowo (czujnik podczerwieni)
- Nadaje się do butelek euro: nie
- Kontrola poziomu napełnienia: Wziernik
- Zasilanie za pośrednictwem: Baterie (4 x 1,5 V AA LR6)
- Nie wchodzi w zakres dostawy: Baterie ,Napełnianie
- Kolor: Srebrny
- W zestawie: 2 kluczyki (komora baterii i zbiornik na mydło) ,Materiał mocujący
- Dozowanie: Czujnik podczerwieni ,Maks. 1 ml na skok pompki
- Materiał: CNS 18/10 ,Szczotkowane
- Właściwości: Wygodnie ,Higienicznie ,Bez wkładów ,Oszczędnie
-
Parametry:
Pojemność:
1 l
Szerokość.:
138.0
Wysokość.:
210.0
Głębokość.:
100.0
Materiał:
CNS 18/10 ,Szczotkowane
Właściwości:
Wygodnie ,Higienicznie ,Bez wkładów ,Oszczędnie
Ważna wskazówka:
-
Możliwość uzupełnienia:
Tak
Nadaje się do butelek euro:
nie
Wersja:
Montaż ścienny
Kontrola poziomu napełnienia:
Wziernik
Zasilanie za pośrednictwem:
Baterie (4 x 1,5 V AA LR6)
Dozowanie:
Czujnik podczerwieni ,Maks. 1 ml na skok pompki
Obsługa:
Bezdotykowo (czujnik podczerwieni)
Możliwość zamknięcia:
Nie
W zestawie:
2 kluczyki (komora baterii i zbiornik na mydło) ,Materiał mocujący
Kolor.:
srebrny
Nie wchodzi w zakres dostawy:
Baterie ,Napełnianie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ: