WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Domowa Nadziewarka Do Kiełbasy 3l Pionowa Ze Stali Nierdzewnej Hendi 282571

Kod: 282571
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
588.68
588.68
559.25 559.25 cena z kodem: HEN5
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Domowa Nadziewarka Do Kiełbasy 3l Pionowa Ze Stali Nierdzewnej Hendi 282571

Solidna nadziewarka do kiełbas o pojemności 3 litrów. Wykonana ze stali nierdzewnej, idealnie nadaje się do zastosowań w gospodarstwach domowych, niewielkich zakładach mięsnych, barach czy restauracjach. Dzięki urządzeniu w łatwy i wygodny sposób przygotujesz wspaniałe domowe kiełbasy bez chemii i konserwantów stosowanych w wielu wyrobach kupowanych w sklepach. Prosta, a jednocześnie bardzo wytrzymała konstrukcja zapewnia wygodę obsługi i długotrwałą i bezproblemową eksploatację.

Parametry nadziewarka do kiełbasy 3L pionowa Hendi 282571:

  • Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
  • Wykonana ze stali nierdzewnej
  • Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych
  • Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia
  • W zestawie 4 lejki o średnicach: 16/22/32/38 mm, wszystkie o długości 180 mm
  • Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej
  • Wyposażona w układ dwóch prędkości: bieg szybki do unoszenia tłoka i bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
304
Objętość użytkowa (L):
3
Szerokość (mm):
304
Wysokość (mm):
525
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: