WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Ekspres Przelewowy Animo M-Line 420x380x460 Mm 3,5 kW M102 Animo

Kod: GP-M102
Dostępność: mała ilość
7578.00
7578.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Ekspres przelewowy Animo M-Line pozwala na przygotowanie większej ilości kawy lub herbaty w krótkim odstępie czasu 
  • Idealny do biura, hotelu, kawiarni czy nawet domu
  • Urządzenie posiada swój własny zbiornik, nie wymaga podłączenia do sieci wody
  • Seria ekspresów przelewowych M-Line wyposażona jest w czujnik wykrywający brak dzbanka, automatycznie zatrzymując proces parzenia kawy w przypadku jego braku
  • Obsługa za pomocą dotykowych przycisków znajdujących się w górnej części ekspresu - zapewniających komfortowe użytkowanie ekspresu
  • Powiadomienie dźwiękowe informujące o zakończeniu parzenia kawy
  • Zabezpieczenie przed włączeniem pustego czajnika
  • Automatyczne podtrzymywanie zaparzonego naparu kawy w temperaturze 84-86 °C, dzięki czemu kawa dłużej zachowuje walory smakowe
  • Możliwość wstępnego zaparzenia kawy
  • Wskaźnik poziomu zakamienienia
  • W zestawie z ekspresem cztery szklane dzbanki
  • Zabezpieczenie chroniące przed wyciekiem wody przez filtr po wyjęciu dzbanka z gotową kawą
  • Duża wydajność i szybkość przy maksymalnej prostocie użytkowania
  • Łatwa w czyszczeniu konstrukcja

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 420x380x460
  • Pojemność zbiornika na wodę [l]: 2,7
  • Pojemność dzbanka [l]: 1,8
  • Wydajność: 288 filiżanki/h (36l)
  • Czas zaparzania [min]: ~8
  • Moc [kW]: 3,5
  • Zasilanie [V]: 230
  • Podłączenie do wody: NIE
  • Waga [kg]: 13
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Animo
Dr. A.F. Philipsweg 47
9403 AD Assen
Netherlands

31 (0)592 376 376
info@animo.nl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: