WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Grill elektryczny wolnostojący z odpinaną nóżką | Lund

Kod: 67420
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
399.00
399.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Grill elektryczny przeznaczony do przygotowywania mięs, ryb i warzyw. Posiada płytę z dwoma rodzajami powierzchni grzewczej - płaską oraz ryflowaną. Pozwala to dopasować ją do rodzaju opiekanych produktów. Dodatkową zaletą jest możliwość demontażu nóżki i położenie np. na kuchennym blacie. Grill zawiera między innymi przydatny termometr, tackę ociekową oraz półkę na akcesoria.

PARAMETRY:

  • Moc: 2400 W
  • Zasilanie: 230 V 50/60 Hz
  • Rozmiar płyty: 47 x 34 cm
  • Wysokość rusztu: 82 cm
  • Wysokość grilla: 100 cm
  • Nieprzywierająca, łatwa w czyszczeniu powłoka płyty
  • Możliwość wyjęcia płyty i umycia pod bieżącą wodą
  • Dwa rodzaje płyty - połowa płyty płaska, połowa ryflowana. Po środku kanał ułatwiający zlewanie tłuszczu do tacki ociekowej
  • Płynna regulacja temperatury
  • Nienagrzewające się rączki do przenoszenia grilla
  • Możliwość użycia zarówno w kuchni, na balkonie i na tarasie.
  • Zamykana pokrywa z termometrem
  • Półka na akcesoria, przyprawy i napoje
  • Stalowa, wysuwana tacka ociekowa na tłuszcz
  • Stabilna konstrukcja
  • Możliwość obrotu grilla względem nóżki
  • Przewód: 2,8 m
  • Wyższy rant ułatwia utrzymanie czystości wokół grilla
  • Możliwość używania grilla zarówno na nóżce jak i bez nóżki (np. na blacie kuchennym, stole)
  • Kolor: srebrny/czarny
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

LUND
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: