WhatsApp

Kotleciarka Elektryczna Victor 0.37 kW Stalgast 721570

Kod: 721570
Dostępność: średnia ilość
4183.57
4183.57
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Kotleciarka elektryczna 370W Stalgast 721570

  • urządzenie służy do odpowiedniego przygotowania mięsa przed sprzedażą i jego wstępnej obróbki
  • pomaga przygotować mięso do duszenia, pieczenia, smażenia, grillowania czy gotowania, co w efekcie końcowym czyni odczuwalną dla klientów różnicę
  • urządzenie ułatwi uzyskanie doskonałego efektu kulinarnego, zmniejszając pracochłonność i czasochłonność procesu przygotowania potrawy
  • kotleciarka jest to profesjonalne urządzenie elektryczne do nacinania, zmiękczania i rozbijania płatów mięsa
  • przeznaczona do: firm cateringowych, domów weselnych i bankietowych, obiektów zbiorowego żywienia, stołówek, kantyn i barów szybkiej obsługi, restauracji, sklepów mięsnych
  • szybkość i komfort - skraca proces przygotowania wszystkich rodzajów i gatunków mięsa (bez kości)
  • wydajność - umożliwia łatwe przygotowanie dużej liczby porcji mięsa przeznaczonego na kotlety, bitki, filety czy steki, w praktyce eliminując ubytki masy (w porównaniu z klasyczną metodą rozbijania mięsa)
  • powtarzalność - zawsze równomiernie, bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa
  • jakość - mięso po zastosowaniu stekera zachowa swoje aromaty, będzie bardziej  soczyste i łatwiejsze w przygotowaniu podczas procesu formowania oraz obróbki cieplnej
  • higiena - dzięki przemyślanej konstrukcji osłony mechanizmu tnącego oraz łatwości demontażu elementów sprzętu nie ma problemów z utrzymaniem stekera oraz jego otoczenia w czystości

Specyfikacja

  • wydajność do 420 kotletów/godzinę
  • wielkość otworu wsadowego 158x23 mm
  • antypoślizgowe nóżki
  • wysokość - H: 500 mm
  • głębokość - D: 310 mm
  • szerokość - W: 500 mm
  • waga - M: 20 kg
  • napięcie - U: 230 V
  • moc elektryczna: 0,37 kW
  • przystosowanie do pracy ciągłej: tak
  • przystawka nacinająca w standardzie
  • produkt polski
  • marka: Victor
  • katalog: Stalgast
  • kod: 721570

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Wysokość - H.:
500mm
Głębokość - D:
310mm
Szerokość - W:
500mm
Katalog:
Victor
Waga - M:
20kg
Napięcie - U:
230V
Moc elektryczna:
0.37kW
Przystosowanie do pracy ciągłej:
tak

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Victor
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: