WhatsApp

Krajalnica do wędlin 300 mm, półautomat | Ma-Ga A2-812 CE

Kod: A2-812 CE
Dostępność: mała ilość
16853.85
16853.85
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • skonstruowana w oparciu o najnowsze rozwiązania techniczne
  • wyposażona w elektroniczny licznik krojonych plastrów posiada funkcje:

- liczenia plastrów w trybie automatycznym
- liczenia plastrów w trybie ręcznym
- wyłączenie maszyny w przypadku wykrycia
- braku materiału do cięcia
- maksymalna ilość zadanych plastrów : 999
- po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica wyłącza się automatycznie

  • przeznaczona do użytku w dużych sklepach,supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
  • w pracy automatycznej ze stałym skokiem krojenia i licznikiem krojonych plastrów jest precyzyjną maszyną umożliwiającą krojenie wszelkich serów żółtych na plastry różnej grubości
  • wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości
  • pochylone ostrze o średnicy Ø 300 mm
  • idealny pochył stołu podawczego do noża 45°
  • stół wyposażony w mechanizm dociskacza zapewniający
  • stabilność położenia krojonego produktu
  • grubość krojonego plastra 0-28 mm
  • wbudowana ostrzarka o najnowocześniejszym
  • rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym i materiałowym
  • wymiary gabarytowe 710 x 520 x 613mm
  • rozstaw nóżek 550 x 320mm
  • grubość krojonego plastra 0 - 24mm (regulacja płynna)
  • max. wymiar krojenia: wysokość (H) jest uzależniona od długości (L):

- dla L = 190; H = 105; 
- dla L = 160; H = 150

  • średnica noża: 300 mm
  • poziom hałasu: ≤ 60 dB
  • zasilanie: 230 V 50Hz 1 faza
  • moc: 250 W (napęd noża)
  • waga (ciężar netto): 58 kg
Parametry:
Katalog:
Ma-Ga

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Ma-Ga
Kujawska 136
85-950 BYDGOSZCZ
Poland

52 3704500
handlowy@maga.com.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: