WhatsApp

Lampa na owady powierzchnia 150m2 zewnętrzna | Hendi 270141

Kod: 270141
Dostępność: duża ilość
440.55
440.55
418.52 418.52 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Lampa na owady, owadobójcza - powierzchnia 150m2 zewnętrzna Hendi 270141

Owady to prawdziwa zmora wszystkich miejsc, w których przygotowuje się żywność. Pomijając kwestię higieny, mają one negatywny wpływ na komfort pracy personelu w kuchni. Rozwiązaniem jest proponowana przez nas lampa owadobójcza dedykowana do gastronomii. Urządzenie jest skuteczne, ale także ciche i energooszczędne. Specyfikacja zapewnia optymalne parametry pracy i niewielkie zużycie prądu. Możliwość dokupienia świetlówek czyni z lampy na owady doskonałe rozwiązanie dla restauracji, barów, stołówek, wszelkich obiektów zbiorowego żywienia, ale także dla użytkowników prywatnych.

Specyfikacja lampy na owady Hendi 270141

Wysokiej jakości, profesjonalna lampa owadobójcza przeznaczona do gastronomii, sklepów, a także do użytku domowego. W przeciwieństwie do popularnych tanich lamp owadobójczych dostępnych w supermarketach, prezentowany model charakteryzuje się wysoką skutecznością przy eliminowaniu owadów. Co istotne, lampa owadobójcza Hendi może być stosowana na zewnątrz pomieszczeń.

Cechy lampy 270141 Hendi:

  • Ognioodporne tworzywo ABS zapewniające bezpieczeństwo
  • 2x świetlówka UV-A
  • Owadobójcze działanie napięcia 2000-2500V
  • Zabezpieczenie klasy IPX4, możliwość używania także na zewnątrz budynków
  • Wyjmowana tacka umożliwia łatwe mycie
  • Uchwyt łańcuszkowy
  • Wymiary (mm): 680x135x(H)310 
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 45 W
  • Posiada atest
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
45
Długość (mm):
680
Cecha:
150 m2
Szerokość (mm):
135
Wysokość (mm):
310
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene)
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: