WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Lodówka na próbki żywności do przechowywania 90l CCZ01-054DV

Kod: CCZ01-054DV

Lodówka na próbki żywności Bartscher CCZ01-054DV o pojemności 90L. Przeznaczona do przechowywania próbek przez 72h zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia. Wyposażona w 9 kaset, 81 pojemników i moc 45W.

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
6030.00
6030.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Lodówka na próbki żywności CCZ01-054DV

Lodówka przeznaczona do przechowywania próbek żywności przez 72 godziny, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia. Idealna dla zakładów żywienia zbiorowego typu zamkniętego. Wyposażona w 9 kaset na pojemniki oraz 81 pojemników na próbki żywności.

🛒 Główne cechy produktu:

  • Przystosowana do pracy w temp. otoczenia +25 st. C
  • Bezobsługowe usuwanie skroplin (odparowanie)
  • Izolacja poliuretanowa 35 mm
  • Grawitacyjny system chłodzenia
  • Uszczelka drzwi z wkładem magnetycznym
  • Możliwość zmiany kierunku otwarcia drzwi
  • 2 regulowane stopki i 2 kółka w tylnej części
  • 9 kaset na pojemniki na próbki żywności
  • Wymiary zewnętrzne: 540 x 580 x 800 mm
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 45 W
  • Pojemność netto/brutto: 90/120 L
  • Zakres temperatury: -1 ÷ +10oC
  • Czynnik chłodniczy: R600a

🔧 W komplecie:

Lodówka jest wyposażona w zamek, 9 kaset metalowych na pojemniki oraz 81 pojemników na próbki żywności o poj. 0,25L.

📜 Zgodność z przepisami:

Produkt spełnia wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 kwietnia 2007r. w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności.

Parametry:
Wymiary (mm)::
540 x 580 x 800
Zasilanie elektryczne (V/Hz):
230 / 50 Hz
Moc elektryczna:
0,2kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: