• Wilk do mięsa Profi Line 12 wyd. 200 kg/h | HENDI

Symbol: 282199
1570.48
szt. Dodaj do schowka
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena dostawy od 0
Kurier pobranie 0
Odbiór osobisty w sklepie 0
Kurier 0
Dostępność Tak

Zamów przez telefon: 12 307 11 81

Masz pytanie?

Wilk do mięsa to urządzenie niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni. Prezentowany model jest dedykowany wszędzie tam, gdzie liczy się wytrzymałość sprzętu, bezawaryjność, wydajność oraz komfort pracy. Wilk do mięsa HENDI PROFI LINE 12 spełnia te wszystkie wymagania. Swoją popularność zawdzięcza solidnej i jednocześnie prostej konstrukcji, starannemu wykonaniu, a także dużej dostępności części zamiennych i akcesoriów. Maszynka do mięsa HENDI 12 jest szczególnie polecana do restauracji, kuchni hotelowych, sklepów mięsnych, zakładów przetwórczych, dla rolników oraz myśliwych. Obudowa wilka do mięsa wykonana jest ze stopu aluminium, natomiast korpus, lej i pojemnik na mięso są wykonane ze stali nierdzewnej. Dzięki kąpieli olejowej, przekładnia zębata urządzenia pracuje cicho i bezawaryjnie.

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • Moc: 750 W 
  • Zasilanie: 230 V
  • Średnica sitka: 70 mm 
  • Otwory sitka o średnicy 6 mm
  • Masa: 19 kg
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 370x220x440 (h)
  • Wydajność: do 200 kg/h
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi
  • Linia: Profi Line
  • Kod: 282199
Atest do gastronomii Tak
Długość 370
Moc 750 W
Napięcie 230 V
Szerokość 220
Wysokość 440
Wymiary (mm) 370x220x(H)440
Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę