WhatsApp

Nadstawka Chłodnicza Witryna Przeszklona 7x 1/4 Gn Yato Yg-05322

Kod: YG-05322
Dostępność: mała ilość
1555.20 1620.00 -4%
1555.20 1620.00 -4%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
1500 1500
Koniec za:
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0

Nadstawka chłodnicza witryna przeszklona 7x 1/4 GN Yato YG-05322

Nadstawna witryna chłodnicza marki YATO utrzymuje właściwą temperaturę przechowywanych składników do przygotowywania potraw: pizzy, sałatek, kanapek, itp. Natomiast nowoczesne wzornictwo połączone z wysoką jakością surowców powoduję, że witryna chłodnicza YATO doskonale prezentuje się na froncie we wszelkiego typu restauracjach, pizzeriach, barach czy hotelach.

Budowa nadstawki chłodniczej Yato

Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości. Nadstawka wykonana jest ze szkła hartowanego.

Witryna chłodnicza YATO o wymiarach1500x335x435mm mieści 7 pojemników GN 1/4 o max głęgokości 150mm.

Boczny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 110W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Sterowanie nadstawką odbywa się za pomocą sterownika elektronicznego z wyświetlaczem temperatury.

Zakres temperatur w witrynce Yato

Witryna pracuje w zakresie temperatur+2~+8°C. Natomiast zastosowana technologia chłodzenia statycznego oraz funkcja automatycznego odszraniania zapewnia bardzo efektywną pracę, a jednocześnie jest energooszczędna.

Zestaw nie zawiera pojemników GN.

Parametry:
Materiał:
stal nierddzewna
Norma gastronomiczna [GN]:
7x1/4
Wymiary (DxSxW) [cm]:
33,5x150x43,5
Waga [kg]:
29

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: