WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Nadziewarka do Kiełbas Kiełbasiarka Pionowa 5 Stalgast 721305

Kod: 721305
Dostępność: średnia ilość
810.71
810.71
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Nadziewarka do kiełbas kiełbasiarka pionowa 5L Stalgast 721305

Prezentowany model to doskonałej jakości urządzenie przeznaczone do produkcji kiełbas w małej gastronomii oraz dla amatorów produkcji wędlin nie będących profesjonalistami.

Prosta i niezawodna konstrukcja oraz łatwa obsługa, sprawiają że urządzenie cieszy się dużą popularnością wśród personelu gastronomicznego, ale także gospodarzy, rolników, myśliwych i osób zainteresowanych wyrobem własnych wędlin.

image

Nierdzewna konstrukcja i praktyczne rozwiązania Stalgast 721305

Cylinder napełniarki zwanej również szprycą do kiełbasy jest montowany na obie strony korpusu urządzenia, przez co funkcjonalnie ułatwia obsługę zarówno prawo, jak i leworęcznym użytkownikom.

Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia higienę, a tłok wyposażono w odpowietrznik wsadu.

Urządzenie posiada również elastyczną wymienną uszczelkę. Napęd z redukcją biegów posiada dwie prędkości pracy. Załadowanie cylindra możliwe jest bez konieczności jego całkowitego demontażu.

image

Lejki kiełbaśnicze w 4 rozmiarach

Nadziewarka marki Stalgast to profesjonalne urządzenie wyposażone w cztery lejki kiełbaśnicze o różnych rozmiarach. Na wyposażeniu znajdują się lejki o średnicy 16 mm, 22 mm, 32 mm, 38 mm.

image

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Wysokość - H.:
680mm
Głębokość - D:
290mm
Szerokość - W:
320mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Pojemność - V:
5l
Waga - M:
11kg

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: