-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Opiekacz gazowy rożen na 12 kurczaków - bębnowy
16524.00
16524.00
16524.00
Przewidywana wysyłka | 3-21 dni | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność | Mała ilość 3 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- INFORMACJE TECHNICZNE
- ZAPYTAJ O PRODUKT
Opiekacze gastronomiczne gazowe z serii OGG charakteryzują się bardzo niskim zużyciem energii w przeliczeniu na jednego kurczaka. Zalecane są szczególnie do małych lokali. Zaletą tego opiekacza jest mozliwość opiekania jednocześnie całego wsadu, ale również daje on możliwość zakładania poszczególnych widelców w różnych odstępach czasowych. Uzyskujemy przez to możliwość upieczenia kurczaków na poszczególnych widelcach w dowolnych odstępach czasu. Konstrukcja opiekacza została wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej (0H18N9) w taki sposób aby maksymalnie wyeliminować wystające elementy łączące na przykład śruby czy nity. Pozwala to na dużo łatwiejsze utrzymanie czystości opiekacza, zgodnie z zaleceniami HACCP w tym zakresie.
- Szerokość: 800 mm
- Wysokość: 550 mm
- Głębokość: 550 mm
- Moc zainstalowana: 4 kW
- Ilość palników: 1 szt.
- Ilość kur na widelcu: 12 szt.
- Masa opiekacza: 45 kg
- Napięcie zasilania: 12 lub 230 V
- Zużycie gazu: 0.50 kg/h
- Czas pieczenia: około 100 min. w zależności od wagi produktu
- Produkt polski
Status | Produkcja na zamówienie |
Zdjęcie | Poglądowe |
- Polecane