WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Pakowarka Próżniowa Zgrzewarka Domowa Do Żywności Owoców Hendi 201626

Kod: 201626
Dostępność: duża ilość
496.23
496.23
486.31 486.31 cena z kodem: HENDI_WIOSNA
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
14.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 14.99
  • Paczkomat 14.99
  • Poczta Polska, Żabka 14.99
  • Kurier 19.99
  • Kurier pobranie 29.99
  • Kurier Express 29.99

Pakowarka Próżniowa Zgrzewarka Domowa Do Żywności Owoców Hendi 201626

Małe, lekkie, a jednocześnie wydajne urządzenie przeznaczone do pakowania próżniowego żywności oraz produktów technicznych. Duża wydajność pompy pozwala na szybkie, a co najważniejsze skuteczne odsysanie powietrza z worka próżniowego. Pakowarka przeznaczona do pracy z workami szczelinowymi (moletowanymi).

Specyfikacja pakowarki do żywności Hendi 201626

  • Obudowa wykonana z tworzywa ABS
  • Specjalna konstrukcja zapobiegająca przedostawaniu się cieczy do pompy
  • Wbudowany zasobnik na worki do pakowania w rolce
  • Do użytku wyłącznie z workami moletowanymi o maksymalnej szerokości 310 mm
  • Do wyboru dwa czasy zgrzewania worków oraz dwa poziomy mocy zasysania powietrza
  • Wydajność pompy: 6,5 l/min
  • Szerokość listwy zgrzewającej 2,2 mm
  • Waga: 2 kg

Hendi 201626 - dane techniczne

  • Listwa: 310 mm
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 100 W
  • Wymiary (mm): 385x205x(H)95
Parametry:
Długość (mm):
385
Ilość w opakow.::
1
Maksymalna szerokość przetwarzania (mm):
310
Moc wejściowa (W):
100
Panel sterowania:
Cyfrowy
Pojemność pompy (m³/h):
6.5
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene)
ProductSummary:
Strip vacuum packaging machine is a functional appliance used in many branches of industry. It is particularly useful for hermetic food packaging in catering establishments and home kitchens.
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
205
Wysokość (mm):
95

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ: