WhatsApp

Piec do Pizzy Neapolitańskiej AUGUSTO PR - Gazowy, 30.5 kW, 500°C, 12x30 cm

Kod: AUGUSTO PR G TOUCH

Piec do Pizzy Neapolitańskiej AUGUSTO PR Resto Quality | Gazowy Piec Obrotowy z Elektronicznym Panelem Sterowania Profesjonalny gazowy piec rotacyjny do pizzy, idealny do wypiekania pizzy neapolitańskiej. Łączy klasyczny włoski wygląd z nowoczesną technologią, elektroniczny panel sterowania z 5 programami pieczenia, AIR TRAP SYSTEM® dla oszczędności energii, równomierne wypiekanie, ogniotrwała ceramika, elektroniczne sterowanie dolnym i górnym zapłonem. Idealny dla profesjonalnych pizzerii.

Dostępność: duża ilość
160143.00
160143.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 30 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Piec do Pizzy Neapolitańskiej AUGUSTO PR Resto Quality | Gazowy Piec Obrotowy z Elektronicznym Panelem Sterowania

Odkryj profesjonalny gazowy piec rotacyjny do pizzy AUGUSTO PR od Resto Quality, idealny do wypiekania pizzy neapolitańskiej. Łączący klasyczny włoski wygląd z nowoczesną technologią, ten piec jest wyposażony w elektroniczny panel sterowania z 5 programami pieczenia, funkcją ECONOMY i systemem AIR TRAP SYSTEM® dla maksymalnej oszczędności energii.

Zaawansowana Technologia i Wydajność

Piec oferuje wysoką 30% oszczędność energii w porównaniu do innych pieców na rynku, równomierne wypiekanie pizzy oraz oddzielną kontrolę temperatury grzałki górnej i dolnej. Komora pieczenia wyłożona jest ogniotrwałą ceramiką z dolną kamienną płytą o grubości 3 cm, co zapewnia doskonałe rezultaty pieczenia.

Wyposażony w obrotowe dno z dwoma trybami prędkości, zegar cyfrowy, system autodiagnostyki i wielojęzyczne oprogramowanie, piec osiąga najwyższą temperaturę roboczą 500°C w zaledwie 60 minut. Szeroki blat roboczy wykonany z postarzanego czarnego granitu, komin z wyciągiem grawitacyjnym oraz wewnętrzne oświetlenie LED podkreślają jego funkcjonalność i styl.

Design, Ergonomia i Funkcjonalność

Stylowy opatentowany design i solidna konstrukcja pieca AUGUSTO PR, prostota użytkowania i efektywność działania sprawiają, że jest to idealny wybór dla każdej profesjonalnej pizzerii. Piec jest łatwy w montażu dzięki możliwości demontażu na 5 części i posiada podstawę na kółkach dla łatwego przemieszczania.

Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne 1910x2050x2200 mm, średnica komory 1300 mm, wysokość komory 220 mm, pojemność 12x30 cm pizz, moc 30,5 kW/Kcal, zasilanie gazowe, temperatura do 500°C, waga 650 kg. Wyposażenie opcjonalne: Podstawa zabudowana, stojak na akcesoria, nóżki wzmacniające stabilność, kopuła w różnych kolorach.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: