-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Piec tunelowy elektryczny SET1600 | RQ
40492.00
40492.00
40492.00
Przewidywana wysyłka | 2 dni | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność | Mała ilość 4 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5905916007202 |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- ZAPYTAJ O PRODUKT
Opis:
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- bardzo duża powtarzalność procesu pieczenia
- niskie zużycie energii
- piece w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- ergonomiczny dotykowy wyświetlacz LCD
- temperatura pracy od 90 do 300°C (modele SET1100/1500/1600/1700)
- temperatura pracy od 90 do 315°C (model SET2000)
- umożliwiają oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
- podstawa jezdna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 1120x1710x1070
- wymiary komory pieczenia [mm]: 566x710x80
- wysokość podstawy [mm]: 620
- zużycie energii [kWh]: 7
- moc [kW]: 15
- zasilanie [V]: 400
- szerokość taśmy [mm]: 535
- waga [kg]: 180
- wydajność ⌀30 [szt/h]: 57
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy SET1600?:
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
- Polecane