WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Piecyk do Pizzy 2-Poziomowy 3000W Hendi 220283

barcode Kod: 220283
Dostępność: średnia
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
1 389,37 zł netto 1 626,02 zł -15%
1 708,93 zł brutto 2 000,00 zł -15%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
1 413,43 zł netto 1 738,52 zł brutto
1 361,59 zł netto 1 674,75 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Mały, kompaktowy piecyk idealny do wypiekania pizzy, panini, zapiekanek, małych bułeczek
  • Przeznaczony jako sprzęt pomocniczy do dużych kuchni oraz bistr i food trucków
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 18/0, gwarantującej długoletnie używanie pieca
  • Komora o wymiarach: 410×420×(H)120 mm mieści 1 dużą pizzę lub wiele małych potraw
  • Dno komory wyłożone kamieniem szamotowym akumulującym ciepło i nadającej pieczonym potrawom chrupkości, ścianki i sufit ze stali nierdzewnej
  • Drzwiczki otwierane ku przodowi z ergonomiczną rączką i okienkiem dla obserwacji procesu pieczenia
  • Temperatura regulowana w zakresie od 50°C do 350°C, sterowana elektromechanicznie
  • Oddzielne grzanie od góry i od dołu komory
  • Każda grzałka o mocy 1000 W
  • Timer z możliwością ustawienia czasu pracy do 120 min lub pracy ciągłej
  • Włącznik główny odcinający dopływ prądu do urządzenia
  • Dostarczany z przewodem elektrycznym o długości około 1.7 m, zakończonym wtyczką z uziemieniem
  • Zasilanie/moc: 230V/3000W
  • Wymiary (mm): 580x560x(H)435
  • Waga netto: 35,9 kg
Parametry:
Długość (mm):
580
Długość wewnętrzna (mm):
415
Ilość w opakow.::
1
Kolor.:
srebrny
Kran spustowy:
False
Moc wejściowa (W):
3000
Panel sterowania:
Analogowy
ProductMaterials:
18/0 Stainless steel
ProductSummary:
Compact pizza oven with firebrick lined chamber floors. Double deck so you can make multiple pizzas or other dishes at the same time.
ProductTempRangeTo:
350
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
560
Szerokość wewnętrzna (mm):
400
Wysokość (mm):
435
Wysokość wewnętrzna (mm):
120

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×