WhatsApp

Pojemnik GN 1/2-20 cm Budget Line | Hendi

Kod: 800355
Dostępność: duża ilość
59.07
59.07
Filtr:
Budget Line
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Pojemniki gastronomiczne GN należą do grupy podstawowych akcesoriów, bez których trudno sobie wyobrazić działalność w profesjonalnej gastronomii. Dzięki wykonaniu ze stali nierdzewnej, są one bardzo wytrzymałe. Można je stosować zarówno w urządzeniach chłodniczych takich jak mroźnie i lodówki oraz grzewczych jak bemary, piekarniki czy piece konwekcyjno-parowe. Szeroki wybór rozmiarów i głębokości pozwala na dopasowanie pojemników GN do indywidualnych potrzeb użytkownika.

CECHY:

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Bardzo solidna konstrukcja oraz zaokrąglone krawędzie pozwalające utrzymać czystość
  • Może być stosowany w lodówkach, piecach konwekcyjnych, bemarach, podgrzewaczach itp.
  • Odporność termiczna od -40°C do +300°C
  • Należy stosować wyłącznie pokrywy stalowe z serii Budget Line marki Hendi
  • Można myć w zmywarce
  • Możliwość piętrowania (oszczędność miejsca)
  • Posiada atest

 

Parametry:
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
325
Wymiary GN:
GN 1/2 (265x325 mm)
Seria:
Hendi Budget Line
Wysokość pojemnika GN:
200 mm / 20 cm
Objętość użytkowa (L):
12.5
Maksymalna objętość (L):
12.5
Szerokość (mm):
265
Wysokość (mm):
200
ProductMaterials:
Stainless steel
Rozmiar GN:
GN 1/2
ProductSummary:
The Hendi Budget Line GN 1/2 container is a must-have in every kitchen - a versatile solution for safe food storage. Suitable for use in convection ovens, refrigerators, bain-maries and chafing dishes.

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: