WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Pompka Próżniowa Do Wina Bar Up 140x65x(H)50mm Hendi 595541

Kod: 595541
Dostępność: duża ilość
39.73
39.73
37.74 37.74 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Poczta Polska, Żabka 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Pompka próżniowa firmy BarUp pozwoli Ci się cieszyć oryginalnym aromatem i smakiem wina przez dłuższy czas, nie tylko wyłącznie po pierwszym otwarciu butelki. Wystarczy nałożyć korek i odessać powietrze przy pomocy pompki

  • w ten sposób wino może być przechowywane przez kilka dni bez utraty swoich walorów smakowych.

    Przeznaczone do każdego rodzaju win (niemusujące i musujące) i do wszelkich butelek na wino (standardowych

  • 750 ml i większych
  • 1000 ml).

    Pompka i korki wykonane z tworzyw ABS i TPE.

    Pompka pozwala szybko odessać powietrze z butelki

  • zapewnienie optymalnego poziomu próżni i hermetycznego uszczelnienia, pozwalające zachować walory smakowe i aromat wina aż do maks. 7 dni (pod warunkiem przechowywania w lodówce).

    2 korki w zestawie.

    Korki zaopatrzone w przycisk do odbezpieczenia próżni

  • łatwe wyciąganie korka.

    Pompka i korki nie nadają się do mycia w zmywarce.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
140
Szerokość (mm):
65
Wysokość (mm):
50
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene);TPE (Thermoplastic elastomer)
ProductSummary:
The BarUp Vacuum wine saver lets you enjoy the aroma and taste of opened bottles of wine for longer. Just place the stopper and suck out the air with the pump - this way the wine can be stored for a few days more without reduction of flavours and aroma. (2)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Gwarancja: 2 lata

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: