WhatsApp

Profesjonalna Frytownica Elektryczna Gastronomiczna 2x8l Mastercook Hendi 207307

Kod: 207307
Dostępność: duża ilość
1866.28
1866.28
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Frytownica gastronomiczna Hendi o pojemności 2x8l z serii Mastercook to solidne urządzenie wykonane ze stali chromowej. Dodatkowo elementy grzewcze są wykonane z hartowanej stali, dzięki czemu są bardzo odporne na zużycie. Prezentowany model posiada płynną regulację temperatury do 195 st. CSystem „zimnej strefy" - oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek zwiększając wydajność tłuszczu. Demontowalny element sterujący posiada dodatkowe zabezpieczenie, które w momencie zdjęcia go wyłącza frytownice. Termostat z lampką kontrolną chroni frytownicę przed przegrzaniem. W przypadku zadziałania zabezpieczenia, termostat można ponownie uruchomić za pomocą znajdującego się na dole przycisku resetującego. Modułowa konstrukcja ułatwia czyszczenie (możliwość wyjęcia pojemnika na tłuszcz). Frytownica Hendi 207307 posiada specjalny uchwyt do zawieszania koszyków po wyjęciu z tłuszczu w celu odsączenia jego zawartości. Prezentowany produkt polecany jest do profesjonalnej gastronimii.

Parametry techniczne:

  • pojemność: 2x8l
  • moc: 2x 3,5 kW
  • zasilanie: 230 V
  • wymiary (mm): 455x605x345 (h)
  • posiada atest
  • kod produktu: 207307
Parametry:
Kran spustowy:
False
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
7000
Długość (mm):
605
Objętość użytkowa (L):
16
Szerokość (mm):
460
Wysokość (mm):
350
ProductMaterials:
18/0 Stainless steel
ProductSummary:
The Hendi Profi Line deep fryer is a modern appliance for quick and convenient preparation of fried snacks.
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: