WhatsApp

Profesjonalna Kuchnia Gazowa Gastronomiczna 4-palnikowa Bartscher 1582011

Kod: 1582011
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
14120.79
14120.79
13414.75 13414.75 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Profesjonalna Kuchnia Gazowa Gastronomiczna 4-pola Bartscher 1582011

Seria kuchni gazowych MFG - podstawowe modele dla profesjonalnych użytkowników, które wyróżnia solidna konstrukcja ze stali szlachetnej. Intuicyjna obsługa za pomocą płomienia pilotowego sprawia, że produkt doskonale nadaje się do codziennego użytku w kuchni.

- Płomień pilotowy: Tak
- W zestawie: 1 ruszt
- Zakres temperatury od: 100 °C
- Norma gastronomiczna: 2/1 GN
- Materiał komory: Stal szlachetna
- Ilość pól grzewczych: 4
- Wysokość piekarnika: 260 mm
- Rodzaj zapłonu: Zapłon ręczny
- Napięcie piekarnika: 400 V
- Moc przyłączeniowa piekarnika: 3,6 kW
- Regulacja wysokości do: 955 mm
- Przyłącze piekarnika: 2 NAC
- Materiał: Stal szlachetna
- Regulacja wysokości od: 910 mm
- Częstotliwość: 50-60 Hz
- Moc przyłączeniowa: 19 kW
- Rodzaj gazu: gaz ziemny H (20 mbar) ,dysze do gazu płynnego (50 mbar) i dysze do gazu ziemnego L (20 mbar) dołączone do zestawu
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Rodzaj pól grzewczych: Gaz
- Właściwości piekarnika: -
- Wielkość pól grzewczych: 330 x 300 mm
- Głębokość piekarnika: 580 mm
- Szerokość piekarnika: 650 mm
- Typ: Urządzenie stojące
- Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna
- Właściwości: Ruszty żeliwne ,Palnik gazowy z zabezpieczeniem zapłonu ,Uchwyty ze stali szlachetnej
- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 52 mm
- Palnik gazowy: Palnik pojedynczy
- Ułożenie pól grzewczych: 2 x 3,5 kW, 2 x 6 kW
- Rodzaj piekarnika: elektryczny
- Piekarnik wielofunkcyjny: Nie
- Tryb pracy: Elektr. / gaz
- Zakres temperatury do: 300 °C
- Ilość par prowadnic: 3
- Seria: MFG
- Komin: Tak
- Pojemność piekarnika: 105 l

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: