WhatsApp

Profesjonalna Kuchnia Gazowa Gastronomiczna 4-palnikowa Bartscher 2851051

Kod: 2851051
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
11798.80
11798.80
11208.86 11208.86 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Profesjonalna Kuchnia Gazowa Gastronomiczna 4-pola Bartscher 2851051

 Rodzaj gazu: gaz ziemny H (20 mbar) ,dysze do gazu płynnego (50 mbar) i dysze do gazu ziemnego L (20 mbar) dołączone do zestawu
- Płomień pilotowy: Tak
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- W zestawie: -
- Rodzaj pól grzewczych: Gaz
- Wysokość podstawy: 470 mm
- Wielkość pól grzewczych: 330 x 270 mm
- Głębokość podstawy: 610 mm
- Regulacja wysokości do: 900 mm
- Typ: Urządzenie stojące
- Ilość pól grzewczych: 4
- Szerokość podstawy: 799 mm
- Rodzaj zapłonu: Zapłon ręczny
- Właściwości: Ruszty żeliwne ,Niecki palników z tacą na skapujący tłuszcz
- Palnik gazowy: Palnik podwójny
- Ułożenie pól grzewczych: 2 x 6,2 kW, 2 x 8,5 kW
- Tryb pracy: Gaz
- Regulacja wysokości od: 850 mm
- Materiał: CNS 18/10
- Seria: 700
- Rodzaj podstawy: Otwarte
- Moc przyłączeniowa: 29.4 kW

Parametry:
Szerokość.:
800.0
Wysokość.:
850.0
Głębokość.:
700.0
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Gaz
Właściwości:
Ruszty żeliwne ,Niecki palników z tacą na skapujący tłuszcz
Moc przyłączeniowa:
29.4 kW
Ważna wskazówka:
-
Typ:
Urządzenie stojące
Rodzaj podstawy:
Otwarte
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Seria:
700
Szerokość podstawy:
799 mm
Rodzaj gazu:
gaz ziemny H (20 mbar) ,dysze do gazu płynnego (50 mbar) i dysze do gazu ziemnego L (20 mbar) dołączone do zestawu
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Wysokość podstawy:
470 mm
Głębokość podstawy:
610 mm
Palnik gazowy:
Palnik podwójny
Rodzaj zapłonu:
Zapłon ręczny
Rodzaj pól grzewczych:
Gaz
Płomień pilotowy:
Tak
Wielkość pól grzewczych:
330 x 270 mm
Ułożenie pól grzewczych:
2 x 6,2 kW, 2 x 8,5 kW
W zestawie:
-
Ilość pól grzewczych:
4

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: