WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Profesjonalna Płyta Grillowa Gastronomiczna Elektryczna Ryflowana 55cm

Kod: MTP000602
Dostępność: średnia ilość
880.62
880.62
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalna Płyta Grillowa Gastronomiczna Elektryczna Ryflowana 55cm

Ryflowana powierzchnia patelni zapewni idealne grillowanie ryb, mięs, warzyw oraz pieczywa. Produkty po obróbce termicznej zyskają charakterystyczny wygląd grillowanych wyrobów. Płyta sprawia, że produkty nie przywierają, dzięki czemu zachowują swoje walory estetyczne. Płyta grillowa wyróżnia się wysoką ergonomią oraz energooszczędnością. Sterowanie temperaturą jest możliwe, dzięki manualnemu sterownikowi w postaci pokrętła.

Zalety grillowej płyty elektrycznej: 

  • Nowoczesny design - płyta grillowa jest nie tylko funkcjonalna, ale również estetyczna. Panel przedni grawerowany laserowo z kontrolkami pracy i zasilania. Idealna do ciągów w kuchniach otwartych i półotwartych.
  • Funkcjonalność - wyposażona w otwór odprowadzający odpadki i tłuszcz oraz w pojemnik na tłuszcz, co zapewnia odprowadzenie jego nadmiaru sprawiając, że potrawy są zdrowsze, smaczniejsze i mniej kaloryczne.
  • Wydajność - powierzchnia robocza pozwala na przygotowanie sporej ilości potraw, płyta szybko się nagrzewa do wysokiej temperatury i utrzymuje ciepło. Wyposażona w ergonomiczne pokrętła, które pozwalają na precyzyjne ustawienie temperatury grzania.
  • Wykonanie - w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej odpornej na uszkodzenia mechaniczne. Płytagrillowa ryflowana chromowana zapewniająca obróbkę termiczną produktów,bez ryzyka ich przywierania. Łatwa w utrzymaniu czystości. Posiada regulowane nóżki.
  • Wszechstronność - płyta grillowa elektryczna ryflowana daje możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub na podstawie z drzwiami.
  • Bezpieczeństwo - posiada system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania, wysokie ranty boczne i tylny chronią przed zsuwaniem się produktów.
Grill elektryczny dedykowany jest jako element ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej. Przeznaczony jest do profesjonalnego użytku w punktach zbiorowego żywienia, barach, restauracjach,food truckach, na stacjach benzynowych, jak również podczas rożnego rodzaju imprez plenerowych i festynów.  Stal nierdzewna zastosowana do produkcji urządzeń spełnia wszystkie wymagania sanepidu, dzięki czemu płyta grillowa może być użytkowana w profesjonalnej gastronomii. Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej
Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
45
Moc w kilowatach:
3
Napięcie V:
230
Wysokość w centymetrach:
23
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: