WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Profesjonalny Nóż Elektryczny Do Kebaba Potis R9000 Z 2 Ostrzami Gładkimi

Kod: 777618
Dostępność: mała ilość
4511.33
4511.33
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

NÓŻ ELEKTRYCZNY POTIS R9000 PLUS:

Prezentowany nóż Potis R9000, to najwyższy model tej uznanej na całym świecie firmy. W odróżnieniu od swoich mniejszych braci, jest wyposażony w automatyczny program czyszczący, który ułatwia utrzymanie higieny i wysokich parametrów noża. Urządzenie jest odpowiednie do cięcia mięsa drobiowego, wieprzowiny oraz wołowiny w warunkach profesjonalnych. Dzięki wodoszczelnej rękojeści, czyszczenie jest bardzo łatwe.

FUNKCJONALNOŚĆ I ERGONOMIA

Funkcjonalna, ergonomiczna i bezpieczna konstrukcja sprawiają, że praca z urządzeniem jest bardzo wygodna, a jego obsługa nie sprawia problemów nawet mniej doświadczonym użytkownikom. Urządzenie posiada regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Magnetyczny wyłącznik zapewnia bezawaryjność, bezpieczeństwo i wygodę. Silnik sterowany mikroprocesorem zapewnia obroty do 8500 obr/min. Moc urządzenia to 250 W, zasilanie 230 V. Dzięki powyższym parametrom, nóż ma wydajność dzienną do 200 kg mięsa. W komplecie z nożem otrzymają Państwo 2 ostrza gładkie, zasilacz, podkładkę pod ostrze, zapasowy bezpiecznik oraz tubkę ze smarem. 

PARAMETRY NOŻA POTIS R9000:

  • Możliwość regulacji grubości cięcia w zakresie 0-10 mm
  • Silnik sterowany mikroprocesorem
  • Moc: 94 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Waga: 930 g
  • Wydajność dzienna do 200 kg
  • W zestawie: nóż, zasilacz, ostrza, podstawka pod ostrze (miseczka), bezpiecznik, smar

MARKA POTIS:

W każdym lokalu serwującym kebab, jednym z podstawowych urządzeń niezbędnych do wydajnej pracy jest profesjonalny nóż do kebaba. Firma Potis, od ponad 40 lat specjalizuje się w produkcji sprzętu, który każdego dnia pomaga w pracy personelu gastronomicznego. Rozwiązania techniczne stosowane przez firmę Potis, solidne wykonanie urządzeń i akcesoriów, a także dbałość o każdy detal, sprawiają że obecnie jest to najbardziej renomowany i jednocześnie popularny producent urządzeń do kebaba.

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności
Wysokość - H.:
190mm
Głębokość - D:
170mm
Szerokość - W:
125mm
Katalog:
Potis
Waga - M:
0.93kg
Napięcie - U:
230V
Zasilanie.:
prąd
Moc elektryczna:
0.094kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: