WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem DOWAKACJI. Promocja trwa jeszcze 
48 dni
16
14
29
Zadzwoń: 123070604

Profesjonalny Nóż Kuchenny Do Plastrowania Sanelli 360mm Hendi C358.025

barcode Kod: C358.025
Dostępność: średnia
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
121,77 zł netto
149,78 zł brutto
118,73 zł netto 146,04 zł brutto cena z kodem: DOWAKACJI
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Linia noży Chef firmy Ambrogio Sanelli łączy ze sobą tradycję z nowymi rozwiązaniami technologicznymi
Ostrza noży są kute z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej, każde z nich jest starannie wykończone i sprawdzone
Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję
Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność
Nie nadają się do mycia w zmywarkach.
Wykonany ze stali nierdzewnej
Długie ostrze idealne do plastrowania
Uchwyt z POM połączony nitami
Twardość: 54-56HRC

Nieodpowiedni do: Zmywarka do naczyń
Katalog: Ambrogio Sanelli
Materiały: Niemiecka Stal X50CrMoV15, POM (Polioksymetylen)
Długość uchwytu (mm): 110
Wysokość (mm): 17
Długość (mm): 360
Długość ostrza (mm): 250
Grubość (mm): 1.5
Szerokość (mm): 28
Ilość w opakowaniu: 1

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość ostrza (mm):
250
Długość (mm):
360
Długość uchwytu (mm):
110
Cecha:
kuty
Grubość (mm):
1.5
Szerokość (mm):
28
Wysokość (mm):
17
ProductMaterials:
X50CrMoV15 Stainless steel;POM (Polyoxymethylene)
ProductViewProductGroupDescription:
The Chef collection of knives by Ambrogio Sanelli combines tradition with new technological solutions. Knife blades are forged from a single piece of high quality stainless steel, each blade is carefully finished and tested. They are characterised by high quality and cutting force as well as corrosion resistance. Full blade shank maintains its balance and long life. The set includes meat fork and sharpener. Not dishwasher safe (4)

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×