WhatsApp

Profesjonalny Nóż Kuchenny Do Trybowania Sanelli Wąskie Ostrze Żółty 260 mm

Kod: S307.012Y
Dostępność: mała ilość
84.00
84.00
79.8 79.8 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Kolory - kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B; 
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Nie nadają się do mycia w zmywarkach.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B
Uchwyt wykonany z termoplastycznego tworzywa SEBS
Twardość 56-58 HRC
Kolor uchwytu zgodne z nomenklaturą HACCP
Do wyboru różne kształty i wielkości ostrza oraz kolory uchwytów

Nieodpowiedni do: Zmywarka do naczyń
Katalog: Ambrogio Sanelli
Materiały: Stal nierdzewna
Długość uchwytu (mm): 132
Wysokość (mm): 20
Długość (mm): 260
Długość ostrza (mm): 120
Kolor: żółty
Grubość (mm): 2.8
Szerokość (mm): 32
Ilość w opakowaniu: 1

Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Długość ostrza (mm):
120
Długość (mm):
260
Długość uchwytu (mm):
132
Cecha:
wąskie ostrze
Grubość (mm):
2.8
Szerokość (mm):
32
Wysokość (mm):
20
Kolor.:
żółty

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: