WhatsApp
Tylko przez
0 dni
20
56
10
produkty HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN5% rabatu z kodem HENDI_WIOSNA1.
Skorzystaj z okazji! Zadzwoń: 123070604

Profesjonalny Sterylizator do Jaj UV Naświetlacz Pojemność 30 Sztuk Hendi 281208

barcode Kod: 281208
Dostępność: duża
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
941,69 zł netto
1 158,28 zł brutto
894,61 zł netto 1 100,37 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA1
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Profesjonalny Sterylizator Do Jaj Uv Naświetlacz Pojemność 30 Sztuk Hendi 281208

Naświetlacz do jaj Hendi 281208 jest przeznaczony do użytku w przemyśle gastronomicznym, spożywczym, na fermach drobiu itp. Posiada atest, dzięki któremu masz gwarancje, że sterylizowane jaja czy noże spełniają wymogi higieniczne stawiane przez Sanepid.

Naświetlacz do jaj i noży Hendi - parametry:

  • Idealny do dezynfekcji jaj i noży
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Kratka ze stali chromowej
  • Czas naświetlania (sterylizacji): 150 sekund
  • Automatyczne wyłączenie lamp przy otwartej szufladzie
  • Zabezpieczenie przed szkodliwym promieniowaniem lamp UV
  • Dezynfekcję zapewniają 4 lampy emitujące promieniowanie UV
  • Jednorazowo dezynfekuje 30 sztuk jaj lub 8 sztuk noży (o max. długości 30 cm)
  • Wymiary (mm): 358x512x(H)255 
  • Moc: 78 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Katalog: Hendi
  • Kod: 281208

 

Parametry:
Cecha:
na 30 jaj
Długość (mm):
358
Ilość w opakow.::
1
Jednostka pojemności:
Sztuki
Maksymalna pojemność:
30
Moc wejściowa (W):
78
Panel sterowania:
Analogowy
ProductMaterials:
Stainless steel
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
512
Wysokość (mm):
255

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×