WhatsApp

Profesjonalny Wilk Maszynka Do Mięsa Wydajność. do 240kg/h 230V

Kod: MM-WI.HO240.1200.SN
Dostępność: mała ilość
1919.83
1919.83
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Wilk Maszynka Do Mięsa Wydajność. do 240kg/h 230V

Maszynka do mielenia mięsa służy do mielenia mięsa surowe lub gotowanego. Urządzenie znacząco skraca czas przygotowania potraw, które wymagają zmielenia dużej ilości mięsa. Za pomocą wilka gastronomicznego można mielić produkty spożywcze np. mięso, warzywa, suszone owoce, kawę, mak itp. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego sitka i noża do maszynki do mięsa.

Parametry techniczne maszynki do mielenia mięsa:

  •  Moc silnika  1200 W,
  •  Wydajność maszynki do240 kg/h.
  • Prędkość obrotowa urządzenia210 ob./min.
  • Przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu.

W zestawie:

  • 2 sitka z otworami8 i 10 mm ze stali nierdzewnej
  • Średnica sita 8,2 cm
  • Dwa noże

Wilk do mielenia mięsa został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co pozwala utrzymać  urządzenie w higienicznej czystości. Materiał ten posiada biologiczną obojętność, dzięki czemu nie wchodzi w reakcje chemiczną z przetwarzanym produktem. Elementy tnące maszynki  mające bezpośredni kontakt z żywnością można swobodnie zdemontować i umyć. Profesjonalne maszynki do mielenia mięsa rekomendujemy do wszelkiego rodzaju obiektów gastronomicznych, hoteli, restauracji,  zakładów przetwórstwa, sklepów mięsnych, sklepów spożywczych i garmażeryjnych oraz punktów żywienia zbiorowego i firm cateringowym. Wilk do mięsa przemysłowa jest niezmiernie cenionym urządzeniem gastronomicznym, które oszczędza czas pracowników w kuchni oraz robi mieli bardzo dokładnie.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
25
Moc w kilowatach:
1,2
Napięcie V:
230
Wysokość w centymetrach:
49
Kolor.:
Inox
Wydajność w kilogramach na godzinę:
240

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: