WhatsApp

Profesjonalny Wózek Bufetowy Gastronomiczny 4x 1/1 GN Bartscher 125526

Kod: 125526
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
11987.69
11987.69
11388.31 11388.31 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Perfekcyjna prezentacja zimnych potraw.

Wózek bufetowy posiada zintegrowane oświetlenie, osłonę higieniczną z funkcją półki oraz kółka umożliwiające wygodny transport. Jednym słowem: idealne wyposażenie.

- Napięcie: 230 V
- Oświetlenie: Na osłonie
- Kółka skrętne: 4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
- Osłona: Tak
- Właściwości: Blat roboczy z granitu Rosa Porrino ,Komora ze stali szlachetnej
- Stan przy dostawie: Zestaw montażowy (łatwy montaż)
- Lampka kontrolna: Wł./wył.
- Materiał: Drewno
- Zakres temperatury od: 2 °C
- Wielkość komory, format GN: 4 x 1/1 GN
- Kranik spustowy: Nie
- Ilość komór: 1
- Moc przyłączeniowa: 0.507 kW
- Kolor: Teak
- Zakres temperatury do: 10 °C
- Środek chłodniczy: R290 / 0,060 kg
- Nie wchodzi w zakres dostawy: Pojemniki GN
- Głębokość pojemnika GN maks.: 150 mm
- Chłodzenie: Statycznie
- Częstotliwość: 50 Hz

Parametry:
Osłona:
Tak
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
1590.0
Wysokość.:
1370.0
Głębokość.:
880.0
Materiał:
Drewno
Właściwości:
Blat roboczy z granitu Rosa Porrino ,Komora ze stali szlachetnej
Chłodzenie:
Statycznie
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
0.507 kW
Ważna wskazówka:
-
Zakres temperatury od:
2 °C
Zakres temperatury do:
10 °C
Głębokość pojemnika GN maks.:
150 mm
Wielkość komory, format GN:
4 x 1/1 GN
Kółka skrętne:
4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
Stan przy dostawie:
Zestaw montażowy (łatwy montaż)
Kolor.:
Teak
Kranik spustowy:
Nie
Nie wchodzi w zakres dostawy:
Pojemniki GN
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz
Środek chłodniczy:
R290 / 0,060 kg
Oświetlenie:
Na osłonie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: