WhatsApp

Profesjonalny piec do pizzy 2-poziomowy 12x36 One 66 XL

Kod: GP-One 66 XL
Dostępność: na zamówienie
15093.00
15093.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Piec wykonany ze stali nierdzewnej i stali powlekanej
  • Płyta szamotowa o grubości 15 mm umieszczona w dolnej części komory
  • Powiększona komora
  • Regulacja grzałek górnych i dolnych za pomocą niezależnych termostatów
  • Wskaźnik temperatury umożliwiający kontrolę wypieku
  • Nowoczesny design oraz profilowana komora
  • Proste i intuicyjne sterowanie mechaniczne
  • Izolacja z wełny mineralnej
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wygodny i solidny uchwyt ze stali nierdzewnej
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Możliwość dokupienia podstawy oraz okapu
  • Możliwość wyposażenia w górną płytę szamotową
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 720x1080x140 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 950x1225x710
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 18
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga [kg]: 162
  • Pojemność pizz: 12x 36 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KXL 6/66
  • Podstawa pod piec SXL 6/66
  • Górn płyta szamotowa MOD. XL 66 R
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - za dopłatą

Dlaczego warto wybrać piec do pizzy RQ One 66 XL?

  • W pełni profesjonalny piec do pizzy wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość ustawienia różnych temperatur grzałek w dolnej i górnej części komory
  • Termometr pokazujący temperaturę wewnątrz komory
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: