WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

SPRZĘT DO KEBABA: Opiekacz Potis GD4 + nóż H7000 + grill

Kod: 777540_777612_263655

- wymiary podstawy (szer. x głęb.): 510x600 mm - wysokość urządzenia bez motoru: 1065 mm - wysokość urządzenia z motorem: 1115 mm - moc grzewcza (Hi): 14,00 kW - max. masa mięsa: 70 kg - max. wysokość mięsa: 630 mm - wykonanie ze stali nierdzewnej (inox) - podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi - dostępne wersje na gaz płynny lub gaz ziemny - gwarancja 12 miesięcy - zestaw nie zawiera szufelki - urządzenie spełnia wszystkie normy UE związane z bezpieczeństwem

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
7738.50
7738.50
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

OPIEKACZ DO KEBABA:

  • oryginalny produkt renomowanej firmy Potis (Niemcy)
  • prosta konstrukcja zapewnia bezawaryjną pracę
  • napęd umieszczony na górze
  • wymiary podstawy (szer. x głęb.): 510x600 mm
  • wysokość urządzenia bez motoru: 1065 mm
  • wysokość urządzenia z motorem: 1115 mm
  • moc grzewcza (Hi): 14,00 kW
  • max. masa mięsa: 70 kg
  • max. wysokość mięsa: 630 mm
  • wykonanie ze stali nierdzewnej (inox)
  • podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi
  • dostępne wersje na gaz płynny lub gaz ziemny
  • gwarancja 12 miesięcy
  • w komplecie taca ociekowa na tłuszcz
  • urządzenie spełnia wszystkie normy UE związane z bezpieczeństwem

NÓŻ DO KEBABA:

  • oryginalny niemiecki elektryczny nóż do cięcia kebaba /gyrosa w profesjonalnej gastronomii
  • najwyższa jakość wykonana doceniana na całym świecie
  • ergonomiczny kształt zapewnia bezpieczną i wygodną pracę
  • płynna regulacja grubości cięcia
  • w zestawie: 2 noże o śr. 80 mm, zapasowy bezpiecznik, ostrzałka, narzędzie do wymiany ostrza, smar, miseczka pod ostrze
  • moc: 120 W
  • zasilanie: 230 V
  • obroty: 6500/min.
  • niska waga - jedynie 870 g
  • regulacja grubości cięcia: 0-10 mm
  • wydajność: 60 kg/doba

GRILL KONTAKTOWY:

  • powierzchnia grillująca 340x230 mm
  • powierzchnia grzewcza wykonana z żeliwa z powłoką ceramiczną
  • obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • w zestawie szczotka do czyszczenia
  • tacka na tłuszcz i resztki pozostałe po grillowaniu
  • tylna krawędź ochronna
  • termostat z płynną regulacją temperatury do 300°C
  • lampka kontrolna
  • góra i dól ryftlowane
  • uchwyt podnoszony na wysokość 530 mm
  • głębokość: 370 mm
  • szerokość: 430 mm
  • wysokość: 210 mm
  • moc: 2200 W
  • napięcie: 230 V
  • marka: Hendi
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: