WhatsApp

Stół Chłodniczy Gastronomiczny Niski Pod Zabudowę 140x66x62

Kod: 110903
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
12185.47
12185.47
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Wysokość szafki: 454 mm
- Zakres temperatury do: 10 °C
- GWP: 3
- Termostat: Tak
- Materiał powierzchni roboczej: Stal niklowo-chromowa
- Zakres temperatury od: 0 °C
- Klasa klimatyczna: SN
- Głębokość szuflady: 520 mm
- Napięcie: 230 V
- Szafki chłodzone: Tak
- Rant: -
- Ilość szafek: 1
- Głębokość szafki: 540 mm
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Klasa wydajności energetycznej: D
- Materiał: Stal niklowo-chromowa
- Głębokość pojemnika GN maks.: -
- Szuflady chłodzone: Tak
- Sterowanie: Elektronicznie ,Przycisk
- Szerokość szafki: 388 mm
- Szuflady w standardowym formacie: 1/1 GN
- Środek chłodniczy: R290 / 0,120 kg
- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 100 mm
- Regulacja wysokości od: 625 mm
- Chłodzenie: Powietrze obiegowe
- Wyświetlacz cyfrowy: Tak
- Zawias drzwi: Prawo
- Zużycie energii elektrycznej: 1402.6 kWh / rok
- Moc przyłączeniowa: 0.507 kW
- Szerokość szuflady: 305 mm
- Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
- Ilość drzwi: 1
- Wysokość szuflady: 145 mm
- Częstotliwość: 50 Hz
- Regulacja wysokości do: 660 mm
- Ilość par prowadnic: 3
- Szafki w standardowym formacie: 1/1 GN
- W zestawie: 1 ruszt 1/1 GN
- Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
- Ilość szuflad: 2
- Włącznik/wyłącznik: Tak

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
1395.0
Wysokość.:
620.0
Wysokość szafki:
454 mm
Szafki w standardowym formacie:
1/1 GN
Ilość szafek:
1
Szerokość szafki:
388 mm
Głębokość.:
660.0
Głębokość szafki:
540 mm
Materiał powierzchni roboczej:
Stal niklowo-chromowa
Rant:
-
Ilość szuflad:
2
Głębokość szuflady:
520 mm
Materiał:
Stal niklowo-chromowa
Wysokość szuflady:
145 mm
Szerokość szuflady:
305 mm
Chłodzenie:
Powietrze obiegowe
Sterowanie:
Elektronicznie ,Przycisk
Moc przyłączeniowa:
0.507 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
660 mm
Regulacja wysokości od:
625 mm
Zakres temperatury od:
0 °C
Zakres temperatury do:
10 °C
Odparowanie wody kondensacyjnej:
Tak
Szuflady chłodzone:
Tak
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Szafki chłodzone:
Tak
Głębokość pojemnika GN maks.:
-
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
W zestawie:
1 ruszt 1/1 GN
Zawias drzwi:
Prawo
Szuflady w standardowym formacie:
1/1 GN
Termostat:
Tak
Ilość drzwi:
1
Częstotliwość:
50Hz
Środek chłodniczy:
R290 / 0,120 kg
Klasa klimatyczna:
SN
Ilość par prowadnic:
3

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: