WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Stół Chłodniczy Niski Podblatowy 1795x700x720 Yato YG-05259

Kod: YG-05259
Dostępność: średnia ilość
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
3 146,34 zł netto 3 495,93 zł -10%
3 870,00 zł brutto 4 300,00 zł -10%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
3 495,93 zł netto 4 300,00 zł brutto
Koniec za:
12 dni
20 godz.
40 min.
07 sek.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Stół chłodniczy niski podblatowy 1795x700x720 Yato YG-05259

Przeznaczony jest do przechowywania żywności w zakresie temperatur-2~+80C. Doskonale nadaje się do wszelkiego typu punków gastronomicznych takich jak restauracje, bary, puby czy pizzerie.

Stół chłodniczy o wymiarach blatu roboczego 1795x700mm i wysokości całkowitej 650~720mm z 4-nóżkami z regulacją wysokości (70mm). Umożliwia ustawienie na nim różnego rodzaju urządzeń nablatowych takich jak frytownice, szatkownice do warzyw, wilki do mięsa, krajalnice, itp. Niewielka wysokość umożliwia ustawienie go także pod blatem roboczym.

Specyfikacja stołu chłodniczego podblatowego Yato

Stół posiada 3 samozamykające się drzwi z wymiennymi uszczelkami magnetycznymi, gwarantującymi szczelne zamknięcie. Wewnątrz znajdują się3 powlekane PVC półki o wymiarach330x530mm, których max obciążenie wynosi do 40kg / półkę. 6-stopniowa regulacja wysokości umożliwia dostosowanie ich pozycji w zależności od indywidualnych potrzeb. Umożliwia przechowywanie pojemników GN 1/1. Pojemność komory wynosi 317L.

Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd. Natomiast komora wewnętrzna ma zaokrąglone krawędzie co znacznie łatwia utrzymanie jej w czystości.

Boczny agregat chłodniczy o mocy 230W wykorzystuje czynnik chłodniczy R290 dedykowany do pracy w 4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Elektroniczny sterownik marki Dixell z cyfrowym wyświetlaczem temperatury.

Urządzenie posiada chłodzenie z obiegiem wymuszonym wentylatorem oraz funkcję automatycznego odszraniania.

Parametry YG-05259:

  • Pojemność [l]: 317
  • Waga [kg]: 107
  • Wymiary (DxSxW) [cm]: 70x179,5x65
  • Materiał: stal nierdzewna
  • Norma gastronomiczna [GN]: 1/1

Parametry YG-05259

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×