WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Stół Mroźniczy 2-Drzwiowy Z Bocznym Agregatem Hendi 233351

Kod: 233351
Dostępność: mała ilość
4500.00
4500.00
4410 4410 cena z kodem: HEN
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Stół Mroźniczy 2-Drzwiowy Z Bocznym Agregatem Hendi 233351

CHARAKTERYSTYKA:

Stół mroźniczy z linii Kitchen Line marki Hendi, 2 drzwiowy wyposażony w agregat boczny. Charakteryzuje się wysoką jakością oraz uniwersalnością. Rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni oraz małej gastronomii.

CECHY:

  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (tylna zewnętrzna ściana ze stali galwanizowanej)
  • Chłodzenie wymuszone
  • Grubość izolacji 50 mm (materiał: C5H10)
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Agregat chłodniczy EMBRACO
  • Automatyczne odparowanie skroplin
  • Czynnik chłodzący: R134a (200 g), klasa klimatyczna: N
  • Bezproblemowa praca urządzenia do temp. otoczenia +38 st.C
  • Samozamykające się drzwi
  • Wygodny uchwyt do otwierania drzwi
  • 4 regulowane nóżki ze stali nierdzewnej
  • Rant 40 mm
  • Kompresor: NE2134Z-263CA o mocy 1/2 KM
  • W zestawie po 1 półce na drzwi 390×428 mm o maks. nośności ok. 15 kg każda (przy równomiernym obciążeniu półki)
  • Wymiary komory: 800×480x(H)580 mm
  • Średnie dobowe zużycie energii elektrycznej: 4 kW

DANE:

  • Pojemność w l: 220
  • Wymiary w mm: 1200x600x(H)850
  • Temperatura w stopniach celsiusza : -12/-22 st.C
  • Waga w kg: 71
  • Seria: Kitchen Line
  • Moc (W): 400
  • Napięcie (V): 230
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
550
Długość (mm):
1200
Długość wewnętrzna (mm):
800
Szerokość wewnętrzna (mm):
480
Wysokość wewnętrzna (mm):
580
Objętość użytkowa (L):
166
Maksymalna objętość (L):
220
Szerokość (mm):
600
Wysokość (mm):
800
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
Spacious freezer counter with 2 shelves and a bottom where you can store products. The large top offers a lot of work space and has a splash rim.
ProductTempRangeTo:
-17
ProductInsulationThickness:
50

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: