WhatsApp

Stół Roboczy 600 Szer. 1200 Zr Bartscher

Kod: 308126
Dostępność: duża ilość
1891.80
1891.80
1797.21 1797.21 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7-14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
- Regulacja wysokości do: 900 mm
- Rant: 40 mm
- Regulowana wysokość podstawy: Nie
- Stan przy dostawie: Zespawane na stałe
- Wersja blatu roboczego: Na całej powierzchni
- Właściwości: Z rantem 40 mm ,Szlif Scotch Brite ,Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm
- Nośność podstawy, maks.: 226 kg
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Półka: Nie
- Nośność całkowita, maks.: 390 kg
- Głębokość powierzchni roboczej: 600 mm
- Szerokość powierzchni roboczej: 1200 mm
- Materiał: Stal szlachetna
- Regulacja wysokości od: 850 mm
- Dostępność na zamówienie: Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu
- Wersja podstawy: Na całej powierzchni
- Podstawa: Tak
- Nośność blatu roboczego, maks.: 275 kg

Parametry:
Szerokość.:
1200.0
Wysokość.:
850.0
Głębokość.:
600.0
Szerokość powierzchni roboczej:
1200 mm
Głębokość powierzchni roboczej:
600 mm
Nośność blatu roboczego, maks.:
275 kg
Rant:
40 mm
Materiał:
Stal szlachetna
Właściwości:
Z rantem 40 mm ,Szlif Scotch Brite ,Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm
Ważna wskazówka:
-
Podstawa:
Tak
Regulowana wysokość podstawy:
Nie
Wersja blatu roboczego:
Na całej powierzchni
Nośność podstawy, maks.:
226 kg
Półka:
Nie
Nośność całkowita, maks.:
390 kg
Wersja podstawy:
Na całej powierzchni
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Stan przy dostawie:
Zespawane na stałe
Dostępność na zamówienie:
Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: