WhatsApp

Syfon do wody saturator 1L fioletowy + 50 naboi

Kod: SA-01 H_50
Dostępność: duża ilość
251.25
251.25
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Solidny syfon przeznaczony do przygotowywania delikatnie gazowanych napojów. Pozwala na szybkie przygotowanie wody sodowej oraz napojów smakowych. Znajdzie zastosowanie zarówno w kuchni osób ceniących możliwość samodzielnego przygotowania wody sodowej jak i w niewielkiej gastronomii. Przygotowanie napoju jest bardzo łatwe i ogranicza się do kilku czynności. Istotne, aby przygotowywany napój był schłodzony przed wbiciem naboju, dzięki czemu stanie się bardziej gazowany.

INSTRUKCJA:

  1. Wlej wodę do butli syfonu
  2. Nakręć dokładnie głowicę na butlę uważając, by nie uszkodzić gwintu
  3. Włóż nabój do nakrętki
  4. Ostrożnie, ale zdecydowanym ruchem wkręć nakrętkę aż usłyszysz uchodzący do butli gaz
  5. Energicznie wstrząśnij syfonem 3-4x
  6. Gotowe

DANE TECHNICZNE:

  • Przeznaczenie: dom/gastronomia
  • Materiał wykonania: Metal-Aluminium, tworzywo sztuczne
  • Przeznaczenie: Przygotowanie wody sodowej / napojów gazowanych
  • Kompaktowy rozmiar
  • Pojemność syfonu: 1l
  • Wymiary opakowania: 105x105x335 mm
  • Posiada atest
  • Mycie: delikatne detergenty używane w domu

ZALETY:

  • Umożliwia zmniejszenie użycia plastikowych butelek PET
  • Woda bez szkodliwych związków znajdujących się w plastikowych butelkach
  • Mniej śmieci
  • Możliwość przygotowania napojów smakowych według własnej receptury
  • Atrakcyjny design 
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Materiał.:
aluminium, tworzywo sztuczne
Pojemność [l]:
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

ART Quick Soda
Zawiła 57
30-390 Kraków
Poland

12 299 97 77
biuro@multioffice.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: