WhatsApp

URZĄDZENIA BAROWE: Kostkarka do lodu 35 kg/24 h + blender | Hendi

Kod: 271575_230718
Dostępność: mała ilość
4422.00
4422.00
4200.9 4200.9 cena z kodem: HEN5
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Prezentujemy gotowy zestaw urządzeń do baru przeznaczony do przygotowywania drinków. W jego skład wchodzą popularne urządzenia renomowanej marki Hendi.

KOSTKARKA | HENDI:

  • Obudowa wykonana ze stali kwasoodpornej
  • Drzwi i komora zapasu z tworzywa
  • Sterowanie elektronicznie
  • Chłodzenie powietrzem
  • Wydajność do: 35 kg/24 h (ok. 1940 kostek)
  • Ilość kostek na cykl: 45 sztuk
  • Pojemnik zapasu: 15 kg (ok. 830 kostek)
  • Kostki pełne, przezroczyste o wymiarach 20x20x(H)20 mm
  • Wytwarzanie kostek metodą podawania wody na zamrażaną kratownicę
  • Wymagane podłączenie do prądu, wody i kanalizacji
  • Urządzenie pracuje do temp. otoczenia: +38°C
  • Waga: 28,3 kg
  • Wymiary (mm): 448x400x(H)798 
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 300 W
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi
  • Kod: 271575

BLENDER O WYSOKIEJ MOCY | HENDI:

  • Idealny do rozdrabniania owoców i warzyw, przygotowywania koktajli, smoothies i deserów, a także kruszenia lodu
  • W komplecie: nietłukący się dzbanek o pojemności 2,5 l , dociskacz i twarda pokrywka 
  • Zdejmowany dzbanek z kopoliestru Tritan niezawierającego BPA, odporny na działanie temperatury: od -40°C do +90°C
  • Wymienny nóż ze stali nierdzewnej
  • Korpus i pokrywka z tworzywa ABS
  • Silnik z regulacją prędkości i funkcją pracy pulsacyjnej
  • prędkość obrotowa od 14000 obr./min. do 25000 obr./min. (bez obciążenia)
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem i przeciążeniowe
  • Wymiary (mm): 250x270x(H)550
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 1500 W
  • Katalog: Hendi
  • Kod: 230718
Parametry:
Katalog:
Hendi
Zasilanie.:
prąd

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: