WhatsApp

Urządzenie Do Gotowania Jajek 6 Miejsc Bartscher 115129

Kod: 115129
Dostępność: duża ilość
1025.51
1025.51
974.23 974.23 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30

Świeżo ugotowane jajka – całkiem tak jak lubisz. Na miękko, pół na pół lub na twardo – dzięki jajowarowi każdy uczestnik śniadaniowego bufetu może sam określić stopień twardości.

- Wysokość komory: 200 mm
- Grzałka ze stali szlachetnej: Tak
- Napięcie: 230 V
- Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
- Moc przyłączeniowa: 2.6 kW
- Zakres temperatury do: 110 °C
- Zakres temperatury od: 30 °C
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- Regulacja temperatury: Z dokładnością do 10 °C
- Wyjmowane uchwyty na jajka: Tak
- Ilość komór: 1
- Głębokość komory: 152 mm
- Pojemność komory: 4 l
- Wersja uchwytu na jajka: 6 osobnych uchwytów, oznaczonych różnymi kolorami ,Wielkość jajek: małe, średnie
- Termostat: Tak

- Grzałka: Zainstalowane na stałe
- Lampka kontrolna: Nagrzewanie
- Szerokość komory: 301 mm
- Regulacja stopnia twardości: Ręcznie
- Materiał: Stal szlachetna
- Nadaje się do pracy ciągłej w użytku komercyjnym: Tak
- Częstotliwość: 50/60 Hz
Parametry:
Głębokość komory:
152 mm
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
365.0
Wysokość.:
290.0
Głębokość.:
220.0
Materiał:
Stal szlachetna
Lampka kontrolna:
Nagrzewanie
Przyłącze urządzenia:
Gotowe do podłączenia
Moc przyłączeniowa:
2.6 kW
Ważna wskazówka:
-
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Grzałka:
Zainstalowane na stałe
Grzałka ze stali szlachetnej:
Tak
Szerokość komory:
301 mm
Wysokość komory:
200 mm
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
110 °C
Regulacja temperatury:
Z dokładnością do 10 °C
Pojemność komory:
4 l
Termostat:
Tak
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50/60Hz
Wyjmowane uchwyty na jajka:
Tak
Wersja uchwytu na jajka:
6 osobnych uchwytów, oznaczonych różnymi kolorami ,Wielkość jajek: małe, średnie
Regulacja stopnia twardości:
Ręcznie
Nadaje się do pracy ciągłej w użytku komercyjnym:
Tak

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: