WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Mostek Grzewczy Gn 1/1 Bartscher

Kod: 114265
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
2314.07
2314.07
2198.37 2198.37 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
W bufecie, kuchni czy w strefie cateringowej - mostek grzewczy z osłoną higieniczną i wnęką 1/1 GN umożliwia bezpieczne wyposażenie i uzupełnienie. Grzałka na podczerwień zapewnia równomierne ogrzewanie.- W zestawie: -
- Napięcie: 230 V
- Rodzaj źródła ciepła: Grzałka/grzałki IR
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Wersja: produkt przystosowany do komór GN / misy GN ,wnęka na pojemniki GN: szer. 507 x gł. 300 x wys. 50 mm
- Lampka kontrolna: -
- ilość źródeł światła: 1
- Moc przyłączeniowa: 0.65 kW
- Głębokość pojemnika GN maks.: 40 mm
- moc pojedynczego źródła ciepła: 0.65 kW
- Częstotliwość: 50/60 Hz
- Wielkość komory, format GN: 1/1 GN
- Stan przy dostawie: W stanie całkowicie zmontowanym
- Regulowana wysokość nóżek: Nie
- Wysokość w świetle: 340 mm
- Materiał: Stal szlachetna ,Aluminium ,Szkło
- Właściwości: -
- Osłona: Tak
- Ważna wskazówka: dostawa bez pojemników GN
Parametry:
Rodzaj źródła ciepła:
Grzałka/grzałki IR
ilość źródeł światła:
1
Osłona:
Tak
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
775.0
Wysokość.:
457.0
Głębokość.:
430.0
Materiał:
Stal szlachetna ,Aluminium ,Szkło
Właściwości:
-
Lampka kontrolna:
-
Moc przyłączeniowa:
0.65 kW
Ważna wskazówka:
dostawa bez pojemników GN
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Wersja:
produkt przystosowany do komór GN / misy GN ,wnęka na pojemniki GN: szer. 507 x gł. 300 x wys. 50 mm
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Głębokość pojemnika GN maks.:
40 mm
Wielkość komory, format GN:
1/1 GN
moc pojedynczego źródła ciepła:
0.65 kW
Stan przy dostawie:
W stanie całkowicie zmontowanym
W zestawie:
-
Wysokość w świetle:
340 mm
Częstotliwość:
50/60Hz

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: