WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Witryna Chłodnicza 5x GN 1/3 135x42x26,5 Yato YG-05001

Kod: YG-05001
Dostępność: średnia ilość
2565.00 2700.00 -5%
2565.00 2700.00 -5%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2690 2690
Koniec za:
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0

Witryna chłodnicza 5x GN 1/3 135x42x26,5 Yato YG-05001

Witryna chłodnicza marki YATO przeznaczona jest do ekspozycji sushi, tapas czy różnego rodzaju starterów. Nowoczesne wzornictwo połączone z wysoką jakością surowców powoduję, że witryna chłodnicza YATO doskonale prezentuje się na froncie we wszelkiego typu restauracjach czy hotelach.

Dodatkowo zainstalowane oświetlenie LED eksponuje prezentowane potrawy w bardzo atrakcyjny sposób zachęcając klientów do ich wyboru.

Specyfikacja nadstawki chłodniczej Yato

Nadstawka chłodnicza YATO mieści 5 pojemników GN 1/3 ze stali nierdzewnej, które są zawarte w zestawie. Dostęp do nich odbywa się za pośrednictwem przesuwanych drzwiczek szklanych. Wykonane są one ze szkła hartowanego, podobnie jak panoramiczna zaokrąglona szyba przednia. Zapewnia to dużą wytrzymałość, a jednocześnie bardzo dobre właściwości izolujące.

Witryna pracuje w zakresie temperatur 0~ +12°C wykorzystując czynnik chłodniczy R600a. Natomiast zastosowana technologia chłodzenia statycznego z górną dyszą parową oraz funkcją automatycznego rozmrażania zapewnia bardzo efektywną pracę, a jednocześnie jest energooszczędna.

Sterowanie nadstawką odbywa się za pomocą sterownika elektronicznego z wyświetlaczem temperatury.

Parametry:
Wysokość [mm]:
265
Norma gastronomiczna [GN]:
5x1/3
Wymiary (DxSxW) [cm]:
135x42x26,5
Długość [mm]:
1350
Szerokość [mm]:
420

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: