WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Zmywarka Do Szkła I Talerzy 400d Kosz 400x400 470x520x720mm 3,05kW 230v

Kod: GP-RQ400D
Dostępność: mała ilość
6910.00
6910.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zmywarka do szkła i talerzy z wbudowanymi dozownikami płynu nabłyszczającego oraz myjącego

 

Opis urządzenia:

  • Powiększona, w porównaniu do poprzednich modeli, wysokość wsadu zapewnia większą pojemność komory
  • Sprawna obsługa, dzięki ergonomicznej konstrukcji zmywarki
  • Łatwy dostęp do komponentów, dzięki wysuwanemu panelowi sterowania
  • Regulowana wysokość nóżek
  • Intuicyjny i łatwy w obsłudze panel sterowania
  • System plug and play - urządzenie w pełni gotowe do pracy od razu po uruchomieniu go
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Wyjmowane dolne i górne ramiona myjące i płuczące
  • Zawór zwrotny zapobiegający cofaniu się wody
  • Termostat bezpieczeństwa
  • Dołączone wyposażenie w postaci 2 koszów myjących, 1 pojemnika na sztućce i 1 stojaka na talerze

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne WxDxH [mm]: 470x520x720
  • Maksymalna wysokość wsadu [mm]: 270
  • Wymiary kosza [mm]: 400x400
  • Wydajność [ilość koszy/h]: 30
  • Moc całkowita [kW]: 3,05
  • Zasilanie [V]: 230
  • Moc pompy myjącej [kW]: 0,3
  • Czas 1 cyklu mycia [s]: 120
  • Zużycie wody do płukania [l/cykl]: 2,5
  • Pojemność zbiornika wanny [l]: 15 / moc grzałek [kW]: 2
  • Pojemność bojlera [l] 5 / moc grzałek [kW]: 2,8
  • Dozownik płynu nabłyszczającego: TAK
  • Dozownik płynu myjącego: TAK
  • Pompa spustowa: NIE
  • Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C, wyparzanie 85°C

 

Wyposażenie:

  • 2 kosze myjące [mm]: 400x400
  • 1 pojemnik na sztućce
  • 1 stojak na talerze

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Wbudowana pompa spustowa
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: