WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Zmywarka Gastronomiczna Bez Pompy + Dozowniki Gp-510 Dd

Kod: GP-RQ510 DD
Dostępność: mała ilość
9148.00
9148.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis urządzenia:

  • Profesjonalna zmywarka do naczyń wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 
  • Posiada intuicyjny i łatwy w obsłudze panel sterowania
  • Wbudowane dozowniki płynu myjącego i płynu nabłyszczającego
  • Wyposażona w termostat kontrolujący odpowiednią temperaturę mycia 60°C oraz wyparzania 85°C
  • Zmywarka gotowa do pracy od razu po podłączeniu, dzięki zastosowaniu systemu Plug and play
  • Wydajna pompa myjąca i duża moc grzałek
  • 2 cykle mycia 90 i 180 sekund
  • Przystosowane do maksymalnego wsadu 320 mm
  • Ergonomiczny i wygodny uchwyt
  • Kosze wykonane z tworzywa odpornego na wysokie temperatury
  • Wyjmowane ramiona myjąco-płuczące ułatwiają codzienne czyszczenie zmywarki
  • Ramiona myjące wykonane ze stali nierdzewnej 
  • Zawór zwrotny zapobiegający cofaniu się wody
  • Regulowane nóżki
  • Wydajność 40 koszy/1h
  • Standardowo wyposażona w 2 kosze myjące oraz pojemnik na sztućce

 Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne: [mm]: 600x600x820
  • Maksymalna wysokość wsadu [mm]: 320
  • Wymiary kosza [mm]: 500x500
  • Wydajność [ilość koszy/h]: 40
  • Moc [kW]: 6,2
  • Zasilanie [V]: 400
  • Pompa spustowa: NIE
  • Dozownik płynu myjącego: TAK
  • Dozownik płynu nabłyszczającego: TAK
  • Moc pompy myjącej [kW]: 0,6
  • Zużycie wody do płukania [l/cykl]: 2,7
  • Pojemność zbiornika [l]: 25
  • Moc grzałki zbiornika [kW]: 2,8
  • Pojemność bojlera [l]: 7
  • Moc grzałki bojlera [kW]: 5,6
  • Przyłącze wody: 3/4"
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 60
  • Poziom hałasu [dBA]:65
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: