WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Zmywarka Gastronomiczna Z Podstawą 30 Koszy/H Atest Stalgast 801501

Kod: 801501
Dostępność: mała ilość
5590.47
5590.47
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zmywarka Gastronomiczna Z Podstawą 30 Koszy/H Atest Stalgast 801501

Zmywarka gastronomiczna Stalgast 801501 to profesjonalne urządzenie o nowoczesnym designie, idealne do mycia talerzy, szkła, tac oraz pojemników GN 1/1. Dzięki funkcji wyparzania i ergonomicznemu uchwytowi, praca ze zmywarką jest wygodna i wydajna.

Wydajność i Funkcjonalność

Zmywarka obsługuje 30 koszy na godzinę, oferując dwa cykle mycia - 120 s i 180 s. Maksymalna wysokość mytych naczyń to 320 mm, co umożliwia mycie większych pojemników. Zmywarka zużywa jedynie 2,5 l wody na cykl, co gwarantuje oszczędność i efektywność.

Sterowanie i Konstrukcja

Sterowanie elektromechaniczne oraz czytelne oznakowanie na pochylonym panelu zapewniają komfort i łatwość obsługi. W zestawie znajdują się 3 kosze: do talerzy, uniwersalny i do szkła, a także pojemnik na sztućce. Dodatkowo, zmywarka jest przystosowana do uniwersalnego systemu zasilania 230/400 V.

Technologia i Bezpieczeństwo

Zmywarka posiada precyzyjny dozownik płynu nabłyszczającego oraz możliwość dokupienia dozownika płynu myjącego. Opcjonalnie można zastosować filtr powierzchniowy, co dodatkowo podnosi jakość mycia. Zainstalowanie uzdatniacza wody oraz stosowanie profesjonalnych płynów do zmywarek rekomendowanych przez Stalgast zapewni długotrwałe użytkowanie urządzenia.

Dane Techniczne

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Napięcie: 230/400 V
  • Moc grzałki bojlera: 3/4.5 kW
  • Moc elektryczna: 3.4/4.9 kW
  • Moc zainstalowana: 5.4/6.9 kW
  • Wymiary: 565 x 685 x 835 mm
  • Zużycie wody: 2,5 l/cykl
Parametry:
Wysokość - H.:
835mm
Głębokość - D:
685mm
Szerokość - W:
565mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Stalgast
Napięcie - U:
230/400V
Moc elektryczna:
3.4/4.9W
Długość cyklu pracy:
120/180sek
Moc grzałki komory:
2kW
Moc zainstalowana:
5.4/6.9kW
Moc grzałki bojlera:
3/4.5kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez wykwalifikowanego serwisanta. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: