WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Duży Piec Do Pizzy 9x Pizza Ø33 cm Bartscher

Kod: 2002150
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
11214.35
11214.35
10653.63 10653.63 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Napięcie: 400 V
- Wziernik: Tak
- Timer: Nie
- Moc przyłączeniowa: 12 kW
- Szerokość wewnątrz: 1050 mm
- Głębokość wewnątrz: 1050 mm
- Zakres temperatury do: 450 °C
- Wskaźnik temperatury: Analogowo
- Częstotliwość: 50 Hz
- Izolacja: Izolacja wewnętrzna z wełny mineralnej
- Materiał komory: Spód z odpornego na wysoką temperaturę kamienia
- Zakres temperatury od: 50 °C
- Wysokość wewnątrz: 150 mm
- Oświetlenie wewnętrzne: Tak
- Seria pieców do pizzy: ET
- Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Materiał: CNS 18/10 ,Ocynkowane ,Blacha stalowa ,Lakierowana
- Ilość komór: 1
- Wsad: 9 pizz Ø 33 cm
- Grzałka górna / dolna z osobną regulacją: Tak
- Kolor: Srebrny

Parametry:
Napięcie:
400 V
Wziernik:
Tak
Seria pieców do pizzy:
ET
Funkcje piekarnika:
Grzałka górna / dolna
Wsad:
9 pizz Ø 33 cm
Grzałka górna / dolna z osobną regulacją:
Tak
Szerokość.:
1310.0
Wysokość.:
420.0
Głębokość.:
1270.0
Materiał:
CNS 18/10 ,Ocynkowane ,Blacha stalowa ,Lakierowana
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Moc przyłączeniowa:
12 kW
Ważna wskazówka:
-
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
450 °C
Wskaźnik temperatury:
Analogowo
Izolacja:
Izolacja wewnętrzna z wełny mineralnej
Głębokość wewnątrz:
1050 mm
Szerokość wewnątrz:
1050 mm
Wysokość wewnątrz:
150 mm
Kolor.:
srebrny
Timer:
Nie
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Materiał komory:
Spód z odpornego na wysoką temperaturę kamienia

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: