WhatsApp

Frytownica Elektryczna 400x700 15l Bartscher

barcode Kod: 286917
Dostępność: magazyn Niemcy (2-5 dni roboczych)
Wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
8 866,67 zł netto
10 906,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
- Rodzaj podstawy: Drzwi skrzydłowe
- Właściwości: Komora z dużą strefą zimną
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- Głębokość kosza: 280 mm
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Szerokość kosza: 130 mm
- Ilość komór: 1
- Ilość koszy: 2
- Regulacja wysokości do: 900 mm
- Pojemność komory: 15 l
- Pojemność kosza: 4 l
- Tryb pracy: Elektr.
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Regulacja wysokości od: 850 mm
- Materiał: CNS 18/10 ,Stal szlachetna
- Włącznik/wyłącznik: Nie
- Kran spustowy tłuszczu: Tak
- Częstotliwość: 50 Hz
- W zestawie: -
- Typ: Urządzenie stojące
- Pojemnik na tłuszcz: Tak
- Zakres temperatury od: 100 °C
- Lampka kontrolna: Nagrzewanie ,Wł./wył.
- Kolor: Srebrny
- Zakres temperatury do: 190 °C
- Napięcie: 400 V
- Wysokość kosza: 135 mm
- Seria: 700
- Strefa zimna: Tak
- Sterowanie: Pokrętło
- Moc przyłączeniowa: 15 kW

Parametry:
Napięcie:
400 V
Szerokość.:
400.0
Wysokość.:
850.0
Głębokość.:
700.0
Ilość koszy:
2
Materiał:
CNS 18/10 ,Stal szlachetna
Tryb pracy:
Elektr.
Właściwości:
Komora z dużą strefą zimną
Lampka kontrolna:
Nagrzewanie ,Wł./wył.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Sterowanie:
Pokrętło
Moc przyłączeniowa:
15 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Nie
Głębokość kosza:
280 mm
Szerokość kosza:
130 mm
Wysokość kosza:
135 mm
Typ:
Urządzenie stojące
Rodzaj podstawy:
Drzwi skrzydłowe
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Seria:
700
Kran spustowy tłuszczu:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Pojemność kosza:
4 l
Regulacja wysokości od:
850 mm
Zakres temperatury od:
100 °C
Zakres temperatury do:
190 °C
Strefa zimna:
Tak
Pojemnik na tłuszcz:
Tak
W zestawie:
-
Kolor.:
srebrny
Pojemność komory:
15 l
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×