WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Frytownica Gazowa Bf 20g 20l Bartscher

Kod: 1014113
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
13148.68
13148.68
12491.25 12491.25 cena z kodem: ROBO5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Rodzaj gazu: Gaz płynny
- Właściwości: Zaokrąglone narożniki ,Kranik spustowy z zabezpieczeniem ,Komora z dużą strefą zimną
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- Szerokość kosza: 580 mm
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Ilość komór: 1
- Ilość koszy: 1
- Pojemność komory: 20 l
- Tryb pracy: Gaz
- Materiał: CNS 18/10
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Szerokość komory: 600 mm
- Wysokość komory: 117 mm
- Kran spustowy tłuszczu: Tak
- Pojemność kosza: 12.9 l
- Głębokość komory: 350 mm
- W zestawie: 1 kosz ,1 pokrywa
- Typ: Urządzenie nastolne
- Zakres temperatury od: 140 °C
- Lampka kontrolna: -
- Zakres temperatury do: 190 °C
- Wysokość kosza: 70 mm
- Rodzaj zapłonu: Zapłon Piezo
- Głębokość kosza: 320 mm
- Strefa zimna: Tak
- Sterowanie: Pokrętło ,Przycisk
- Moc przyłączeniowa: 12 kW

Parametry:
Głębokość komory:
350 mm
Szerokość.:
700.0
Wysokość.:
390.0
Głębokość.:
585.0
Ilość koszy:
1
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Gaz
Właściwości:
Zaokrąglone narożniki ,Kranik spustowy z zabezpieczeniem ,Komora z dużą strefą zimną
Lampka kontrolna:
-
Sterowanie:
Pokrętło ,Przycisk
Moc przyłączeniowa:
12 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Głębokość kosza:
320 mm
Szerokość kosza:
580 mm
Wysokość kosza:
70 mm
Typ:
Urządzenie nastolne
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Szerokość komory:
600 mm
Rodzaj gazu:
Gaz płynny
Wysokość komory:
117 mm
Kran spustowy tłuszczu:
Tak
Pojemność kosza:
12.9 l
Zakres temperatury od:
140 °C
Zakres temperatury do:
190 °C
Strefa zimna:
Tak
Rodzaj zapłonu:
Zapłon Piezo
W zestawie:
1 kosz ,1 pokrywa
Pojemność komory:
20 l
Ilość komór:
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: