WhatsApp
Tylko przez
6 dni
14
52
58
produkty HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN5% rabatu z kodem HENDI_WIOSNA1.
Skorzystaj z okazji! Zadzwoń: 123070604

Granitor do napojów lodowych SPM I-PRO 3 (manualny)

Brak w magazynie
Kod: IPRO-3MECC
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
13 481,71 zł netto
16 582,50 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Produkty włoskiej firmy SPM Drink Systemssą obecne na rynku od ponad 50 lat. Historia SPM Drink Systems rozpoczęła się ponad 50 lat temu. Firma specjalizuje się w urządzeniach do zimnych i gorących napojów oraz deserów. Obecnie jest liderem na rynku i zaufanym partnerem najważniejszych firm hotelarskich, restauracji, barów, kawiarni i pubów.

Przedstawiamy manualny granitor do napojów lodowych SPM I-PRO 3:

  • urządzenie do napojów lodowych typu „granita” (na bazie kruszonego lodu)
  • ręczna obsługa, dzięki mniejszej ilości elektroniki gwarantuje bezawaryjną pracę
  • innowacyjny izolowany zbiornik
  • opatentowany system I-Tank TM – minimalizuje wpływ temperatury zewnętrznej, zwiększa zdolność chłodzenia i optymalizuje pracę urządzenia, a dodatkowo ogranicza skraplanie i ściekanie wody na zewnętrznych ścianach zbiornika
  • I-TANK TM  zapewnia oszczędność  energii, wydajny system chłodzenia, zmniejszenie ilości kondensatu, zwiększenie opłacalności
  • kształt zbiornika i opatentowany system mieszania zapewnia idealną, jednorodną masę gotowego produktu 
  • dodatkowo kształt ten zapobiega tworzeniu się zatorów lodowych
  • nowoczesny design urządzenia oraz podświetlenie produktu typu LED
  • zbiornik/obudowa: przezroczysty/biała
  • wymiary (mm): 600x580x870 (h)
  • zasilanie: 230 V
  • moc: 1,4 kW
  • zbiorniki: 3x 11l
  • waga: 81 kg
  • posiada atest
  • kod: I-PRO3 MECC.
Parametry:
Moc elektryczna:
1.40kW
Napięcie - U:
230V
Zasilanie.:
prąd

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×