WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Grill taśmowy | grill automatyczny 2-taśmowy | 13 kW | 300 - 500°C | SET3000 | RQ

Kod: GP-SET3000
Dostępność: mała ilość
83205.00
83205.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Automatyczny grill taśmowy wysokotemperaturowy, który znajduje idealne zastosowanie w obróbce termicznej mięsa, steków, hamburgerów, klopsików, czy warzyw
  • Równomierne grillowanie, prędkość i oszczędność czasu
  • Palniki gazowe umieszczone są nad i pod taśmą 
  • Przeznaczone do ciągłego i seryjnego użytku, np. w sieciach restauracji
  • Model SET3000 wyposażony jest w 2 taśmy, co umożliwia przygotowywanie dwóch rodzajów potraw na raz
  • Grille wyróżniają się prostotą w użytkowaniu, zapewniają doskonałe i powtarzalne rezultaty w obróbce mięsa, dzięki możliwości zapisywania programów
  • Cyrkulacja gorącego powietrza gwarantuje równomierne i doskonałe efekty grillowania
  • Regulacja prędkości przesuwu taśmy zapewniają wysokie tempo produkcji oraz wydajność
  • Wygodny i intuicyjny panel dotykowy
  • Możliwość zapisywania swoich receptur dla każdego rodzaju pieczonego produktu (18 programów)
  • Możliwość ustawienia temperatur w zakresie 300°C - 500°C
  • Możliwość ustawienia czasu grillowania od 1 do 7 minut
  • Solidna konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Zasilanie gazowe
  • Możliwość odwrócenia kierunku przesuwu taśmy
  • Grill wyposażony w komin do odprowadzania spalin

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 690x1087x800
  • Wymiary wewnętrzne komory grillowania [mm]: 380x508x45
  • Szerokość taśmy [mm]: (2x) 160
  • Zasilanie [V]: gaz/230
  • Moc [kW]: 13
  • Zakres temperatur [°C]: 300 - 500
  • Średnie zużycie gazu [m3/h]: 0,65
  • Waga [kg]: 113
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: