WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Komora mroźnicza 100x100 cm, 700W, 1400L | Hendi

Kod: 237274
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
73076.07
73076.07
69422.27 69422.27 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Komora chłodnicza i mroźnicza do samodzielnego złożenia
  • Zredukowane wymiary zewnętrze oraz dostawa w elementach pozwalają na łatwe wstawienie i montaż w każdym lokalu gastronomicznym, nawet najmniejszym
  • Możliwość dostosowania wnętrza komory do indywidualnych potrzeb
  • Duże drzwi pozwalają na szybki i wygodny załadunek
  • Światło wejścia drzwi: 700x(H)1680 mm
  • Możliwość bezpośredniego wjazdu wózkiem z blachami cukierniczymi 600x400 mm oraz 600x800 mm
  • Wersja bez podłogi jest możliwa tylko w komorze chłodniczej
  • Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna z lakierowanej na biało blachy (poza podłogą)
  • Podłoga ze stali nierdzewnej
  • Izolacja o grubości 60 mm o wysokim współczynniku izolacji termicznej, bez FCKW (freony)
  • Automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
  • Elektroniczny panel sterowania i kontroli parametrów na panelu przednim, z dodatkowym głównym podświetlanym włącznikiem prądu
  • Temperatura komory mierzona termostatem elektronicznym.
  • Bezproblemowa praca w temp. otoczenia do +43°C i wilgotności względnej powietrza do 65%
  • Czynnik chłodniczy: R452A
  • Agregat typu MONOBLOK umieszczony na dachu komory
  • 3 półki ze stali nierdzewnej 880x400 mm

Parametry:

  • Wymiary: 1000x1000x(H)2120 mm
  • Pojemność: 1400L
  • Temperatura: od -18 do -20 st. C
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 700 W
  • Waga: 190 kg
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: