WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Kuchnia 4-palnikowa indukcyjna z podstawą otwartą | Bartscher

Kod: 296319
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
63266.76
63266.76
60103.42 60103.42 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Solidne wykonanie z wysokiej jakości stali szlachetnej CrNiSi 18/10 sprawia, że seria 900 Master to idealny wybór dla nowoczesnej i profesjonalnej kuchni o wysokich standardach. Najwyższa jakość, wszechstronność i wysoka wydajność.


Informacje o produkcie:
  • W zestawie: -
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Rodzaj podstawy: Otwarte
  • Ilość pól grzewczych: 4
  • Szerokość pola szklanego: 320 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Materiał: CNS 18/10
  • Regulacja wysokości do: 950 mm
  • Moc przyłączeniowa: 20 kW
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Rodzaj pól grzewczych: Indukcja
  • Regulacja wysokości od: 900 mm
  • Wielkość pól grzewczych: Ø 270 mm
  • Materiał powierzchni grzewczej: Szkło
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Głębokość pola szklanego: 650 mm
  • Właściwości: Osobno regulowane strefy grzewcze
  • Ułożenie pól grzewczych: 4 x 5 kW
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Seria: 900
  • Wymiary: szer. 800.0 x gł. 900.0 x wys. 900.0 mm
  • Waga: 84,60 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Napięcie:
400 V
Szerokość.:
800.0
Wysokość.:
900.0
Głębokość.:
900.0
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Elektr.
Właściwości:
Osobno regulowane strefy grzewcze
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Moc przyłączeniowa:
20 kW
Ważna wskazówka:
-
Typ:
Urządzenie stojące
Rodzaj podstawy:
Otwarte
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Seria:
900
Regulacja wysokości do:
950 mm
Regulacja wysokości od:
900 mm
Rodzaj pól grzewczych:
Indukcja
Materiał powierzchni grzewczej:
Szkło
Szerokość pola szklanego:
320 mm
Głębokość pola szklanego:
650 mm
Wielkość pól grzewczych:
Ø 270 mm
Ułożenie pól grzewczych:
4 x 5 kW
W zestawie:
-
Częstotliwość:
50/60Hz
Ilość pól grzewczych:
4

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: